Previzualizare "Hidden Depths" - Entertainment Focus

Previzualizare „Hidden Depths” – Entertainment Focus

imi amintesc cu placere de recenzia lui Submerged pe Xbox One in 2015. Jocul de explorare la persoana a treia, de la Uppercut Games, i-a pus pe jucatori in rolul lui Miku in timp ce incerca sa isi salveze fratele mai mic Taku, grav ranit. Hidden Depths este o continuare de sine statatoare care a fost lansata la sfarsitul anului 2020 ca o exclusivitate Google Stadia. Jocul vine in cele din urma pe PC si consola luna viitoare. in scopul acestei previzualizari, am jucat prin prima ora.

Daca ati jucat prin originalul Submerged, atunci veti gasi Hidden Depths foarte familiar. De fapt, dupa o ora de joc, am fost surprins cat de asemanator este sequel-ul cu primul joc. Jucatorii preiau din nou rolul lui Miku, careia i se alatura fratele ei Taku. in timpul petrecut cu jocul, am putut sa o controlez doar pe Miku, dar trailerul pare sa indice ca am putea juca si in rolul lui Taku mai tarziu in joc.

Lumea arata cam la fel ca in primul titlu, cu totul partial subacvatic. Ruinele cladirilor vechi ies in afara pentru a forma mici insule acoperite de vegetatie. De data aceasta, misiunea ta nu este de a-ti salva fratele, ci de a salva lumea de o masa neagra misterioasa. in apa plutesc pete din aceasta, iar cladirile sunt acoperite de tentacule negre. Aceasta masa este cea care pare sa fi secat cea mai mare parte a vietii din lume. Miku este si ea infectata cu masa, dar in loc sa o ucida, ea se trezeste cu abilitatea de a crea viata.

La fel ca in primul joc, trebuie sa navigati in jurul lumii. Telescopul tau de incredere revine pentru a-ti permite sa cercetezi punctele de interes de la distanta. Apoi poti pleca pe mare in incercarea de a gasi seminte speciale care pot fi folosite pentru a curata masa neagra si a readuce viata intr-o zona. Aceste zone sunt adesea pline de copii infioratoare ale locuitorilor morti, care momentan revin la viata atunci cand te apropii.

Publicitate. Derulati pentru a continua sa cititi.
Credit: Uppercut Games

Hidden Depths, ca si predecesorul sau, este un joc fara lupta. Aici accentul este pus pe explorare, ceea ce face ca jocul sa fie mai degraba relaxant si relaxant. Este o schimbare placuta de ritm fata de majoritatea jocurilor si ofera o experienta fara stres. Acest lucru este valabil si in ceea ce priveste miscarea lui Miku, deoarece jocul chiar te tine de mana, oferind uneori o experienta aproape on-rails. Nu exista niciun mecanism de salt, astfel incat urcarea se face pur si simplu prin impingerea in directia corecta. De asemenea, nu este posibil sa cadeti de pe un pervaz sau o platforma. Unii jucatori vor saluta acest design, in timp ce altii vor fi dezamagiti ca nu exista o provocare mai mare.

Lipsa de provocare pare sa fie prezenta si in puzzle-urile usoare pe care trebuie sa le rezolvi. Nimic din ceea ce am experimentat pana acum in joc nu a fost deosebit de solicitant. Cea mai dificila parte pare sa fie urmarirea tuturor diverselor obiecte de colectionat care sunt oferite. Exista multe dintre acestea de descoperit, inclusiv creaturi, puncte de observatie, relicve, upgrade-uri pentru barci si flori. Exista, de asemenea, fragmente de poveste de descoperit, ceea ce te ajuta sa intelegi mai bine lumea si istoria ei.

Credit: Uppercut Games

Desi nu pare sa existe o evolutie prea mare in ceea ce priveste gameplay-ul, dezvoltatorii au petrecut in mod evident o mare parte din timp pentru a imbunatati modul in care arata jocul. Din punct de vedere grafic, este mult mai avansat decat primul titlu, cu texturi, medii si iluminare mult mai bune. Personajele au o estetica placuta, asemanatoare desenelor animate si sunt mult mai detaliate, cu animatii imbunatatite.

Nu am intalnit niciun bug in timpul jocului, dar ma intreb daca dezvoltatorii inca mai lucreaza la performanta. Echipamentul meu de gaming de nivel mediu indeplineste cu usurinta specificatiile recomandate pentru joc, dar a parut sa se chinuie putin uneori. Acest lucru a fost cel mai evident in cazul scaderii framerate-ului si al screen tearing-ului. Nimic din toate acestea nu a cauzat o mare problema, dar a fost cu siguranta vizibil.

in general, m-am bucurat de timpul meu initial cu Submerged: Hidden Depths. Cu toate acestea, am ingrijorari ca este un pic prea asemanator cu primul titlu. Sper la cateva schimbari de gameplay si la ceva mai multa provocare in restul jocului. Fanii primului titlu si jucatorii care se bucura de explorare sau pur si simplu au chef de ceva un pic diferit ar trebui sa il pastreze pe acesta pe radarul lor.

Submerged: Hidden Depths urmeaza sa fie lansat pe 10 martie 2022 pentru PC/Steam si PS4, PS5, Xbox One si Xbox Series X|S. EF Games va avea o recenzie completa a jocului la scurt timp dupa lansare.

Publicitate. Derulati pentru a continua lectura.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *