Precomanda in direct pe Amazon

Precomanda in direct pe Amazon, Flipkart, Reliance Digital

Sony a revenit din nou cu o alta scadere a PS5 pentru piata indiana. in data de 22 februarie 2022, la ora 12 AM, PlayStation 5 cu cititor de discuri si editia digitala PlayStation 5 vor fi disponibile pentru precomanda pe anumite site-uri web. Productia PlayStation 5 a fost rara de la inventarea consolei de jocuri de generatie urmatoare, iar oamenii din toate tarile inca incearca sa puna mana pe ea, in ciuda faptului ca a fost lansata de ceva timp.

Citeste si: Horizon Forbidden West: Care sunt cele mai bune piese de armura si cum sa le obtii?

Cum sa precomanzi PlayStation 5 in India?

Site-urile pe care oamenii le pot verifica pentru a precomanda modelele PlayStation 5 sunt: Croma, Amazon, Flipkart, Games the Shop, Reliance Digital, Vijay Sales si Sony Center. Cumparatorii interesati pot intra pe site-urile acestor retaileri online si pot plasa precomenzile direct de pe site. Cumparatorii vor trebui sa se grabeasca cu acest proces, sa fie pregatiti inainte de lansare, adica la ora 12 P.M. si sa aiba rabdare, deoarece aceste site-uri web nu sunt intotdeauna capabile sa faca fata afluxului de atat de multe persoane pe site-ul lor. Odata ce precomanda a fost plasata, timpul de livrare estimat este de aproximativ 2 saptamani, Sony poate uneori sa amane data de livrare in functie de restrictiile si politicile COVID din acea regiune specifica.

Persoanele interesate pot, de asemenea, sa verifice magazinele locale, nu exista nicio garantie daca toate magazinele vor primi produse sau daca magazinul va avea un numar abundent de unitati disponibile, dar oamenii isi pot incerca totusi norocul. A trecut un an intreg de cand PlayStation 5 a fost disponibil pentru achizitionare pe piata indiana, dar cererea nu a fost inca satisfacuta. Cauza acestei probleme poate fi urmarita pana la pandemie, deoarece aceasta a reprezentat un obstacol major pentru multe companii din industria tehnologica. De asemenea, o alta problema presanta sunt scalperii, care incearca sa puna mana pe PS5 atunci cand acesta cade pe piata si apoi sa il vanda pentru a obtine un profit, ceea ce cauzeaza o lipsa de aprovizionare pentru o multime de cumparatori autentici.

Continuati sa cititi: Ghidul Horizon Forbidden West: Cele mai bune abilitati pe care trebuie sa le dobandesti mai intai in joc

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *