Poti deveni un Lord sau o Doamna proprietar de terenuri

Poti deveni un Lord sau o Doamna proprietar de terenuri, iata cum | Jocuri | Divertisment

O companie de jocuri video ofera sansa ca 100 de persoane sa devina un Lord sau o Lady reala pentru a sarbatori lansarea unui nou joc numit Elden Ring. Lansat pe 25 februarie, Elden Ring este un joc fantezist cu lume deschisa dezvoltat de echipa din spatele Dark Souls. Autorul Game of Thrones, George R.R. Martin, este, de asemenea, implicat in dezvoltarea jocului – ceea ce explica probabil de ce fanii au asteptat atat de mult lansarea jocului. Indiferent daca esti sau nu interesat de joc, poti deveni in continuare un Lord sau o Lady proprietar de pamanturi participand la concurs.

Competitia este organizata de editorul Elden Ring, Bandai Namco – poate ii cunoasteti de la jocuri precum Pac-Man, Tekken si Ridge Racer.

Castigatorii nu numai ca vor primi titlul de Lord sau Lady, dar vor primi si propria lor bucata de pamant.

Acesta face parte din Rezervatia naturala Highland Titles de langa Glencoe, in Scotia, care ofera titluri si terenuri pentru a ajuta la conservarea frumusetii naturale a Scotiei.

Bandai Namco explica mai multe: „Fie ca este vorba despre un prieten, un membru al familiei, un partener sau chiar un vecin, participantii trebuie doar sa explice de ce cred ca persoana aleasa ar trebui sa primeasca onoarea de a deveni „Elden Lady” sau „Elden Lord”.”

Pentru a nominaliza o persoana, este suficient sa trimiteti un e-mail la Bandai Namco la adresa [email protected] Acolo va trebui sa impartasiti un motiv, un videoclip sau o fotografie in care sa explicati de ce ar trebui sa primeasca titlul de Lord sau Lady.

„Concursul va fi deschis incepand cu ora 9am GMT vineri, 25 februarie 2022, timp de 2 saptamani, urmand sa se incheie la ora 9am GMT 11 martie 2022. Sunt 100 de terenuri si certificate in total.

„Toti castigatorii vor fi contactati prin e-mail la o saptamana dupa inchiderea concursului si selectati aleatoriu si nu este permisa mai mult de o inscriere pe persoana. Participantii trebuie sa fie stabiliti in Regatul Unit sau in Irlanda si trebuie sa aiba varsta de peste 16 ani.”

Elden Ring, intre timp, este un joc de actiune open-world amplasat intr-o lume fantastica numita The Lands Between.

„O lume vasta in care campurile deschise cu o varietate de situatii si temnitele uriase cu design complex si tridimensional sunt conectate fara intrerupere.

„Pe masura ce explorati, va asteapta bucuria de a descoperi amenintari necunoscute si coplesitoare, ceea ce duce la un sentiment ridicat de realizare.

” O poveste multistratificata, spusa in fragmente. O drama epica in care diferitele ganduri ale personajelor se intersecteaza in tinuturile dintre.”

Jocul a primit recenzii foarte bune, obtinand un scor uluitor de 97% pe Metacritic.

Ridica-te, Tarnished, si lasa-te ghidat de har pentru a brandui puterea Inelului Elden si a deveni un Lord Elden in Taramurile dintre.

– O lume vasta si plina de emotie

O lume vasta in care campurile deschise cu o varietate de situatii si temnitele uriase cu design complex si tridimensional sunt conectate fara intrerupere. Pe masura ce explorati, va asteapta bucuria de a descoperi amenintari necunoscute si coplesitoare, ceea ce duce la un sentiment ridicat de realizare.

– Creeaza-ti propriul personaj

Pe langa personalizarea aspectului personajului tau, poti combina liber armele, armura si magia pe care le echipezi. iti poti dezvolta personajul in functie de stilul tau de joc, cum ar fi cresterea fortei musculare pentru a deveni un razboinic puternic sau stapanirea magiei.

– O drama epica nascuta dintr-un mit

O poveste cu mai multe straturi spusa in fragmente. O drama epica in care diferitele ganduri ale personajelor se intersecteaza in Taramurile dintre.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *