Pokemon TCG Live primeste o versiune beta limitata la sfarsitul acestei luni

Pokemon TCG Live primeste o versiune beta limitata la sfarsitul acestei luni

The Pokemon Company a anuntat ca va gazdui o versiune beta limitata pentru viitorul sau TCG.

Pokemon TCG Live va fi disponibil pe PC, macOS si pe dispozitivele mobile care ruleaza iOS si Android. Aceasta noua versiune va inlocui Pokemon TCG Online, iar toate serverele vor fi inchise inainte de noua lansare.

Desi nu a fost precizata o data de lansare, jucatorii canadieni vor participa la o viitoare versiune beta la sfarsitul acestei luni (via PCGamesN). Potrivit paginii de asistenta pentru Pokemon TCG Online, „incepand cu 22 februarie 2022, jucatorii canadieni pot accesa versiunea beta limitata pe dispozitivele mobile prin intermediul App Store si Google Play, precum si pe dispozitivele Windows PC si macOS, descarcand aplicatia de pe Pokemon.ca/TCGL (linkul va fi activat pe 22 februarie 2022). Acestia se vor putea bucura, de asemenea, de jocul cross-platform in timpul perioadei de testare.”

Progresul din versiunea beta va fi transferat in versiunea completa, iar jucatorii vor avea optiunea de a-si migra Pokemon TCG online in noul joc. Cu toate acestea, odata ce acest lucru va fi facut, utilizatorii nu vor mai avea acces la cartile lor din versiunea actuala a jocului. Noul joc va avea, de asemenea, functia de cross-save, permitand jucatorilor sa isi foloseasca desktopurile sau dispozitivele mobile in mod interschimbabil si sa continue sa isi construiasca aceeasi colectie de carti.

in alte stiri despre Pokemon, Nintendo a anuntat ca Pokemon Legends: Arceus s-a vandut in peste 6,5 milioane de exemplare de la lansarea sa din ianuarie. in prima saptamana de vanzare a jocului, acesta a reprezentat aproape jumatate din vanzarile de jocuri in cutie in Marea Britanie.

in alta ordine de idei, o noua actualizare pentru Lost Ark adauga un nou server si rezolva o problema care facea ca jucatorii sa fie dati afara din cozi. Noul server Europe West va fi vizibil pentru jucatori, dar nu va fi inca pregatit pentru ca acestia sa se alature.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *