Pokemon Go Deoxys Raid Ghid pentru Pokemon Go: Cele mai bune contracarari

Pokemon Go Deoxys Raid Ghid pentru Pokemon Go: Cele mai bune contracarari, slabiciuni, ore de raid si alte sfaturi

Urmatorul raid special de cinci stele din Pokemon Go a inceput, iar antrenorii ar trebui sa se pregateasca pentru mai multe scenarii cu acest ‘mon multiformat. Deoxys din regiunea Hoenn a fost numit cel mai recent raid de cinci stele din Pokemon Go, care se desfasoara de acum pana la 1 martie. Deoxys are patru Formes diferite – ortografia jocului, nu a noastra -, fiecare dintre ele luand o tura de patru zile in varful lantului alimentar al raidului, asa cum este listat in programul evenimentului din 2022 februarie. Prinderea tuturor celor patru Formes va necesita sa fiti vigilenti pe frontul de raid, asa ca, daca doriti sa fiti pregatiti pentru acest cvartet de temut, consultati sfaturile noastre de mai jos.

Aceasta este doar una dintre cele patru Forme ale lui Deoxys, iar toate patru vor fi disponibile de acum pana la 1 martie.

Programul raidurilor Deoxys

Dupa cum am mentionat, Deoxys si numeroasele sale forme vor incepe sa apara in raidurile de cinci stele pe 16 februarie si isi vor incheia ultima stagiune pe 1 martie. Programul complet arata astfel:

  • Forma normala (16-19 februarie)
  • Attack Forme (19-22 februarie)
  • Defense Forme (22-25 februarie)
  • Speed Forme (25 februarie – 1 martie)

Din nefericire, jocul nu urmeaza niciun program prestabilit cu raidurile sale – nu vei putea sa Formezi o parte si sa te indrepti spre o Gym cu o oportunitate garantata de a o lua – dar jocul iti spune in mod constant cine este in jur pentru a face raiduri, asa ca stai cu ochii in patru.

Exista totusi o speranta pentru cei care au nevoie de o aparitie Deoxys: Ora de raid saptamanala a Pokemon Go, care are loc miercuri seara. Doua dintre cele patru Forme vor fi prezentate ca parte a Raid Hour saptamanal – 16 si 23 februarie de la 18:00 la 19:00, ora locala. Normal Forme va fi disponibil pe 16 februarie, in timp ce Speed Forme va fi inamicul principal pe 23 februarie. Daca doriti sa gasiti un raid stiind ca va fi un Deoxys, adunati-va prietenii si iesiti dupa cina miercuri seara.

Punctele slabe si contracararile lui Deoxys

Toate cele patru Formele lui Deoxys sunt Pokemon de tip Psychic pur, ceea ce inseamna ca planificarea pentru ei nu va fi dificila din punct de vedere al contracararii. Pokemonii de tip Bug-, Dark- si Ghost sunt cele mai bune pariuri pentru aceste lupte, deoarece toate trei sunt super eficiente impotriva Psychics.

Gengar – si mai ales forma sa Mega – sau Chandelure vor fi de mare ajutor in aceasta batalie, mai ales daca aveti unul dintre ei cu un set de miscari duble de tip Ghost. Pentru Pokemonii de tip Dark am recomanda Zoroark sau Weavile, in timp ce Genesect (versiunea Shock Drive) si Escavalier sunt cele mai bune optiuni de tip Bug.

Tipuri care trebuie evitate

Tipurile psihice detin avantaje doar fata de doua tipuri in Pokemon Go: ei insisi si tipurile de lupta. Ca atare, nu aduceti Lucario, Machamp, Alakazam, Mewtwo sau orice alt tip de lupta sau psihic la lupta, sau veti fi eliminati foarte repede. Concentreaza-te doar pe miscarile de tip Bug-, Dark- si Ghost- si ar trebui sa poti adauga Deoxys la Poke-rosterul tau.

Dupa ce ai capturat Pokemonul ADN pentru tine, pregateste-l pentru viitorul turneu Pokemon Go: Johto si la Raliul de pregatire a Poke Ball-urilor care va avea loc in curand.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *