Babylons Fall va primi un demo la sfarsitul acestei luni

PlatinumGames crede ca NFT-urile nu ofera niciun impact pozitiv pentru jucatori

CEO-ul PlatinumGames, Atsushi Inaba, a declarat intr-un interviu recent ca vede NFT-urile ca fiind „frustrante”.

intr-un interviu cu VGC, Inaba si-a impartasit gandurile despre NFT-uri, cunoscute si sub numele de Non-Fungible Tokens, si nu este impresionat. El a explicat ca nu vede „niciun impact pozitiv asupra creatorilor sau utilizatorilor in niciun sens”, adaugand ca studioul nu s-a „gandit cu adevarat” la ele.

Vorbind cu VGC, Inaba a explicat ca intelege ca „este un subiect fierbinte in acest moment” si recunoaste ca „[capata] impuls”. Cu toate acestea, el subliniaza, de asemenea, ca a facut acest lucru concentrandu-se pe „profitabilitatea pentru companie”, mai degraba decat sa se uite la beneficiile pentru jucatori.

„Oamenii care incearca sa promoveze NFT-urile si sa se asocieze cu companiile de jocuri de noroc, conversatiile lor par extrem de unilaterale”, a explicat Inaba. „‘Hei, veti face bani! Dar in ce fel beneficiaza utilizatorul sau creatorul? Daca vreau sa-mi petrec timpul pe ceva, vreau ca acesta sa fie in beneficiul realizarii de jocuri bune”.

Directorul executiv al PlatinumGames, Atsushi Inaba. Credit: PlatinumGames.

La interviu a participat si vicepresedintele PlatinumGames, Hideki Kamiya. Kamiya a impartasit aceleasi ganduri. „Ma consider un utilizator in sufletul meu, mai mult decat un om de afaceri”, a explicat acesta. „in viitor, daca se va extinde intr-un mod care sa aiba o latura pozitiva pentru utilizatori, atunci poate ca voi incepe sa fiu interesat de ceea ce fac ei cu el. Dar nu vad asta in momentul de fata”, a conchis Kamiya.

De asemenea, Kamiya s-a grabit sa faca o gluma la adresa celor de la Konami. Cand a fost intrebat daca a fost surprins de faptul ca Konami este entuziasmat de NFT-uri, Kamiya a spus: „Nu chiar. Daca miroase a bani, Konami va fi acolo intr-o clipa!”.

PlatinumGames este in prezent ocupat cu Babylon’s Fall care ar trebui sa vada un demo la sfarsitul acestei luni. De asemenea, in cadrul interviului, Kamiya a spus ca este serios in privinta reinvierii Scalebound, un joc de actiune anulat in 2017.

in alta parte, in domeniul jocurilor de noroc, cel mai recent Cyberpunk 2077 patch a dus la probleme pentru jucatorii de pe PS4 si PC.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *