Platinum Games este deschisa la a fi cumparata daca va avea libertatea pe care Microsoft o ofera Activision
|

Platinum Games este deschisa la a fi cumparata daca va avea libertatea pe care Microsoft o ofera Activision

Febra achizitiilor a pus stapanire pe industrie, Microsoft a preluat companii precum Bethesda si Activision Blizzard, printre multe altele, iar Sony a pus mana pe Bungie. Cu toate aceste miscari in desfasurare, unii s-au intrebat care ar putea fi viitorul dezvoltatorului Bayonetta si NieR: Automata, Platinum Games. Studioul a fost extrem de independent inca de la infiintare, dar s-a luptat adesea si pentru a se descurca, liderii Platinum recunoscand ca au fost adesea la un succes sau un esec distanta de a inchide usile. Achizitionarea Platinum ar oferi Platinum o anumita siguranta, in timp ce ar consolida instantaneu prezenta japoneza a celui care ii cumpara. Asadar, s-ar putea intampla acest lucru? Se pare ca s-ar putea.

Vorbind pentru Video Games Chronicle, directorul executiv al Platinum, Atsushi Inaba, a recunoscut ca sunt deschisi la discutii de achizitie, cu conditia sa isi pastreze libertatea de creatie…

The Gunk vine pe Steam si alte magazine in primavara

Cel mai important lucru pentru noi este sa avem libertatea de a face jocurile pe care vrem sa le facem. Din cate am auzit despre recentele achizitii, nu cred ca Microsoft va incepe sa microgestioneze Activision pana la a le lua toata libertatea… Nu cred ca va fi o relatie de acest gen. Cred ca va exista mult respect reciproc si cred ca Activision va putea continua sa faca ceea ce stie sa faca cel mai bine. Asta este, de asemenea, ceea ce este cel mai important pentru noi la sfarsitul zilei, indiferent de forma pe care o ia pentru noi si pentru compania noastra. Asa ca nu as refuza nimic, atata timp cat libertatea noastra este in continuare respectata.

Inaba nu a spus-o direct, dar raspunsul sau pare sa sugereze cu siguranta ca Microsoft este cel mai probabil cumparator. Autorul Platinum, Hideki Kamiya, a facut recent comentarii despre faptul ca vrea sa finalizeze Scalebound, o exclusivitate Xbox One anulata, impreuna cu Microsoft, deci Inaba nu este singurul care face aluzii in aceasta directie.

Urmatorul joc al Platinum este Babylon’s Fall, publicat de Square-Enix, care se lanseaza pe PC, PS4 si PS5 pe 3 martie. Un demo PlayStation al jocului va fi lansat pe 25 februarie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *