Piesele din Mario Kart 8 Booster Course Pass pot fi jucate chiar daca nu le detineti

Piesele din Mario Kart 8 Booster Course Pass pot fi jucate chiar daca nu le detineti

Saptamana trecuta, Nintendo a anuntat Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass, o colectie de 48 de piese „remasterizate” din lunga istorie a seriei, care vor fi livrate pe parcursul anilor 2022 si 2023. A fost o veste interesanta, dar are si potentialul de a diviza fanii Mario Kart 8 intr-un mod destul de mare, deoarece cei care nu cumpara acest pass vor pierde o mare parte din continut. Sau nu?

in mod surprinzator, pagina oficiala pentru Booster Course Pass dezvaluie ca vei putea juca cursurile la nivel local, atat timp cat o persoana din grupul tau a cumparat abonamentul. si mai generos, dupa cateva zile, piesele vor fi adaugate la selectia online aleatorie, permitand oricui sa le asculte, chiar daca nu cunoaste pe cineva care detine permisul.

Video de comparatie a pachetului de cursuri Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pack evidentiaza diferentele vizuale fata de piesele originale

Cursele din valul 1 al Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass pot fi jucate incepand cu 18 martie local sau online in cursele Friends si Rivals, chiar daca doar un singur jucator detine Booster Course Pass sau are acces la acesta ca parte a unui abonament Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Din 22 martie, cursurile din Valul 1 vor aparea, de asemenea, in selectia aleatorie atunci cand joci cursele globale sau regionale online.

Acum, in comunicatul Nintendo se mentioneaza in mod specific „Wave 1”, ceea ce ridica posibilitatea ca acestia sa nu fie atat de generosi cu valurile viitoare (vor fi sase in total). Pare putin probabil ca Nintendo sa faca acest lucru, dar, din nou, compania se misca in moduri misterioase. Apropo, aici sunt cele 8 piese care vor fi incluse in valul 1 al Booster Course Pass…

Cupa Golden Dash

  • Paris Promenade (Mario Kart Tour)
  • Toad Circuit (Mario Kart 7)
  • Choco Mountain (Mario Kart 64)
  • Coconut Mall (Mario Kart Wii)

Cupa Lucky Cat

  • Tokyo Blur (Mario Kart Tour)
  • Shroom Ridge (Mario Kart DS)
  • Sky Garden (Mario Kart: Super Circuit)
  • Ninja Hideaway (Mario Kart Tour)

Mario Kart 8 Deluxe este disponibil acum pe Nintendo Switch. Booster Course Pass va fi disponibil pe 18 martie pentru 25 de dolari sau „gratuit” cu un abonament Nintendo Switch Online + Expansion Pass.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *