Piesele de schimb pentru Steam Deck vor fi vandute oficial prin iFixit

Piesele de schimb pentru Steam Deck vor fi vandute oficial prin iFixit

Daca iti faci griji ca iti vei deteriora inevitabil noul sistem Steam Deck, atunci ai vesti bune in ceea ce priveste piesele de schimb. Valve va vinde piese de schimb pentru sistemul portabil de jocuri, permitand utilizatorilor sa faca reparatii la domiciliu in cazul in care dispozitivul va fi supus unor accidente neprevazute. Prin intermediul unui parteneriat cu iFixit, piesele de schimb si componentele pot fi achizitionate, onorand dreptul clientului de a-si repara Steam Deck.

„iFixit va fi unul dintre vanzatorii autorizati de piese de schimb pentru Steam Deck – precum si de piese de schimb pentru kitul Valve Index VR”, a explicat Valve intr-o actualizare pe Steam. „inca mai punem la punct detaliile si vom oferi mai multe informatii in curand.”

Daca nu sunteti familiarizati cu iFixit, compania ofera prin intermediul magazinelor sale piese de schimb care pot fi folosite pentru a repara o varietate de articole care variaza de la gadgeturi la console de jocuri. Piesele Steam Deck nu sunt disponibile pentru a fi comandate deocamdata, dar asteptati-va ca acest lucru sa se schimbe odata ce vor fi finalizate detaliile dintre aceasta si Valve.

in plus fata de fisierele CAD pe care Valve le-a publicat – care deocamdata iti permit sa printezi 3D o carcasa Steam Deck – se pare ca vor exista mai multe optiuni pentru a repara orice deteriorare a partilor mai putin vulnerabile ale Steam Deck. tineti minte doar ca exista inca o mica sansa sa va anulati garantia asupra propriei vieti daca alegeti sa faceti acest lucru.

Primul val al Steam Deck se lanseaza pe 25 februarie, iar primele impresii despre sistem au fost in mare parte pozitive pana acum. in timp ce va trebui sa asteptati sa puneti mana pe unul atunci cand urmatorul lot va sosi la sfarsitul acestui an, puteti consulta hub-ul nostru de precomanda Steam Deck pentru mai multe detalii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *