Patrick Stewart si Ryan Reynolds raspund la zvonurile Doctor Strange in Multiversul Nebuniei

Patrick Stewart si Ryan Reynolds raspund la zvonurile Doctor Strange in Multiversul Nebuniei

Patrick Stewart si Ryan Reynolds au rupt tacerea si au raspuns zvonurilor conform carora vor face parte din Doctor Strange in the Multiverse of Madness in rolul Profesorului X si, respectiv, al lui Deadpool.

Vorbind pentru Comic Book, Stewart a raspuns in cele din urma la trailerul de la Super Bowl pentru continuarea Doctor Strange, care parea sa ii foloseasca vocea pentru a anunta intoarcerea Profesorului X si mult asteptata sosire a X-Men in MCU.

„stiti, oamenii imi imita vocea inca de cand am intrat pe scena, acum 60 de ani”, a spus Stewart. „Asa ca, nu pot fi considerat responsabil pentru asta”.

Reynolds a intervenit si el in legatura cu zvonurile, mai ales dupa ce multi fani cred ca Deadpool apare in posterul Doctor Strange in the Multiverse of Madness, care a fost lansat alaturi de trailerul Super Bowl. Fanii cu ochi de vultur sustin ca unul dintre cioburile de sticla din poster contine cea mai vaga privire a lui Deadpool.

intr-o discutie cu Variety, Reynolds a negat ca face parte din filmul MCU.

„Cred ca nu ar trebui sa spun nimic despre asta, dar chiar nu joc in film”, a spus Reynolds. „As putea fi un narator nesigur, dar va promit ca nu sunt in film.”

in timp ce aceste doua aparitii foarte asteptate nu au fost inca confirmate 100%, actorii care mint in legatura cu zvonurile de distributie nu sunt o noutate. Cel mai recent, in Spider-Man: No Way Home a aparut un anumit actor care a petrecut luni de zile negandu-si implicarea in film.

S-ar putea ca Stewart si Reynolds sa fie adaugati pe aceasta lista? Nu vom mai avea mult de asteptat pentru a afla, caci Doctor Strange in the Multiverse of Madness va ajunge exclusiv in cinematografe pe 6 mai 2022.

Pentru mai multe informatii, consultati analiza noastra despre de ce si cum ar putea fi Profesorul X in Doctor Strange 2 si la ce altceva se pot astepta fanii de la Marvel in 2022.

Aveti un pont pentru noi? Vrei sa discutam despre o posibila poveste? Va rugam sa trimiteti un e-mail la [email protected].

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *