Patch-ul pentru sezonul doi al Warzone include inamici NPC

Patch-ul pentru sezonul doi al Warzone include inamici NPC

Call Of Duty: Warzone sezonul doi a fost lansat oficial si introduce o multime de continut nou, inclusiv un mod de joc, inamici NPC si multe altele.

Lansarea pentru Call Of Duty: Vanguard de asemenea, jucatorii vor observa acum ca sezonul doi prezinta doua locatii complet noi in harta Tac – Chemical Factory si Research Labs – pline de cutii de aprovizionare cu o sansa mai mare de a contine obiecte mai rare. Fabrica contine, de asemenea, gaz Nebula V, care poate fi descarcat prin apasarea unui buton rosu din cladire.

Soldatii NPC, numiti Axis Soldiers, au fost, de asemenea, adaugati la battle royale si sunt la locul lor pentru a proteja secretele Nebula V in toata Caldera. Acestia pot fi gasiti patruland in perimetrul fabricii chimice, in turnurile de paza si in laboratoarele de cercetare subterane.

„Desi, din punct de vedere tehnic, te pot dobori si elimina, cei care au o constientizare adecvata, se adapostesc si trag cu precizie ii pot neutraliza mai repede decat ar putea dobori un Operator inarmat”, a explicat Raven Software in postarea de pe blog.

Vehiculele de transport blindate pot fi, de asemenea, reperate in jurul Caldera, precum si un avion bombardier care poate fi folosit pentru a distruge depozitele de incarcaturi inamice.

Caldera Clash este cel mai recent mod de joc care isi face loc pe Warzone si pune fata in fata doua echipe de 48 de operatori intr-un deathmatch. Fiecare ucidere aduce echipei un punct, iar prima echipa care ajunge la numarul definit castiga.

Raven Software a publicat notele lungi de patch-uri pentru Call Of Duty Warzone sezonul 2 care pot fi gasite aici.

Luna trecuta, s-a anuntat ca Microsoft este in curs de a achizitiona Activision Blizzard intr-o tranzactie estimata la aproximativ 50 de miliarde de lire sterline (68 de miliarde de dolari). Ulterior, seful Xbox, Phil Spencer, a declarat ca Call Of Duty vor ramane multi-platforma, Microsoft chiar angajandu-se sa respecte aceasta promisiune.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *