Patch-ul pentru Dying Light 2 rezolva o eroare de bucla a mortii pe PlayStation
|

Patch-ul pentru Dying Light 2 rezolva o eroare de bucla a mortii pe PlayStation

Cel mai recent patch pentru Dying Light 2 este disponibil acum pe consolele PlayStation si rezolva glitch-ul de tip „death loop” de care sufereau jucatorii.

Patch-ul pentru Dying Light 2 a fost lansat ieri (22 februarie), dezvoltatorul Techland confirmand diferitele remedieri pe Twitter.

Actualizarea remediaza o problema in care jucatorii ramaneau blocati intr-o bucla in care mureau constant. Glitch-ul aparea ori de cate ori un jucator murea intr-o zona restrictionata, dar apoi se respawna intr-o alta sectiune a hartii si nu mai putea sa se intoarca inainte de expirarea timpului. Astfel, ar muri din nou si ar fi transportat inapoi la locatia de respawn. Acest bug fusese deja rezolvat pe PC, dar patch-ul a aterizat abia acum pentru utilizatorii PlayStation.

Supravietuitori!
Cel mai nou patch pentru Playstation este live. Va rugam sa vedeti modificarile de mai jos: pic.twitter.com/gUkPEIsNNM

intr-un tweet de urmarire, Techland a declarat ca „va va informa despre urmatorul patch pentru Xbox cat mai curand posibil”.

De asemenea, in patch este inclus un nou sistem de salvare de rezerva. Acest nou sistem „va permite sa va intoarceti progresul (inclusiv inventarul) la ultimul punct de salvare functional al povestii”. Acest lucru se datoreaza probabil faptului ca glitch-ul de bucla a mortii a stricat mai mult sau mai putin salvarile in Dying Light 2.

De asemenea, Techland a adaugat si imbunatatiri legate de stabilitate.

Alte remedieri includ probleme audio pe versiunea PS4 a Dying Light 2, iar calatoria rapida a fost acum reparata, deoarece existau probleme cu aceasta odata ce povestea principala a fost terminata.

Dying Light 2. Credit: Techland

Dying Light 2 a avut o serie de probleme de cand a fost lansat. Cererea coplesitoare a stricat serverele la lansare, ceea ce inseamna ca co-op-ul nu a functionat pentru unii jucatori.

in NME‘s despre joc, am spus ca „o productie impiedicata de intarzieri constante si schimbari de personal cheie a dat nastere unui joc lipsit de bucurie, caruia ii lipseste spiritul de explorare al predecesorului sau si care elimina o mare parte din bucurie”.

in alta ordine de idei, Nintendo a amanat Amiibos-ul Minecraft Steve si Alex pentru candva mai tarziu in 2022.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *