Patch-ul de testare publica Valheim adauga in temnita Pesterile de inghet

Patch-ul de testare publica Valheim adauga in temnita Pesterile de inghet

Valheim are un nou patch in pentru testele publice care introduce o noua temnita de gheata, precum si o varietate de corectii si imbunatatiri.

Cea mai mare adaugire cu patch-ul 0.207.15 in Valheim este ca au fost adaugate pesteri de inghet ca o noua temnita pe care jucatorii o pot intalni. Aceste noi pesteri de inghet vor aparea doar in zonele neexplorate din biomul muntilor. Au fost introdusi noi inamici, cum ar fi ulv, cultist si liliac, de care jucatorii vor trebui sa se lupte si ei.

O varietate de alte continuturi noi au fost adaugate ca parte a patch-ului, de asemenea. Au fost adaugate noi materiale de mestesugarit, cum ar fi iuta rosie, parul de fenring si gheara de fenring. A fost adaugat un nou set de armura, care include o haina fenris, jambiere fenris si o gluga fenris, care, atunci cand sunt echipate toate deodata, adauga un bonus suplimentar. De asemenea, exista o noua arma numita „flesh rippers” si noi piese de constructie, cum ar fi covorul de iuta rosie, cortina de iuta rosie si brazierul in picioare.

Valheim. Credit: Iron Gate

Pe langa toate aceste adaugiri, un nou eveniment poate fi gasit in Valheim. Dezvoltatorul Iron Gate nu a precizat ce presupune evenimentul, dar atunci cand jucatorii vor vedea pe ecran cuvintele „you stirred the cauldron” (ai agitat cazanul) vor sti ca evenimentul a inceput. „Fenitele care pandesc muntii noaptea trebuiau sa vina de undeva”, a declarat Iron Gate. „Acum puteti in sfarsit sa descoperiti pesterile ciudate inghetate in care locuiesc fratii lor – daca sunteti suficient de curajosi sa le infruntati. Poate ca vei putea chiar sa inveti un lucru sau doua din modul in care se lupta?”

Patch-ul include, de asemenea, cateva remedieri si imbunatatiri din patch-ul Valheim, cum ar fi o setare a limitatorului FPS, imbunatatiri ale modului nomap si diverse remedieri ale interfetei de utilizare. Au fost facute cateva modificari ale calitatii vietii, inclusiv posibilitatea de a inchide chat-ul folosind esc, mouse sau gamepad B, markerul cladirii este mai subtil si indica rotatia pieselor, iar cursa de cadavre ofera un bonus de greutate de transport pentru a compensa centura neechipata. Exista, de asemenea, un suport complet pentru controler inclus acum in patch, care include maparea controlerului pentru toate caracteristicile jocului.

in alta ordine de idei, Nintendo a interzis jucatorilor sa impartaseasca orice informatii despre Nintendo Switch Sports in cadrul viitorului test online.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *