Patch-ul Cyberpunk 2077 1.5 este acum disponibil pe PC
|

Patch-ul Cyberpunk 2077 1.5 este acum disponibil pe PC, consolele Old si Next-Gen; introduce suportul AMD FSR pe PC, arbori Perk refacuti, AI-ul inamic imbunatatit si multe altele.

Un nou patch Cyberpunk 2077 este acum disponibil pe PC si console, marcand debutul jocului pe PlayStation 5, Xbox Series X si Xbox Series S.

Versiunile PlayStation 5 si Xbox Series X si Series S au fost prezentate in timpul livestream-ului de astazi. Gameplay-ul a fost capturat in modul de performanta, dar jocul dispune si de modul ray tracing.

Fortnite adauga Gyro Aiming si controale Flick Stick in Patch 19.30

Patch-ul este acum disponibil pe toate formatele, dar posesorii de PlayStation 5 vor trebui sa descarce noua versiune a jocului si sa transfere fisierul de salvare din versiunea PlayStation 4. Aceasta noua versiune a jocului Cyberpunk 2077 suporta, de asemenea, feedback-ul haptic al controlerului DualSense, declansatoarele adaptive si difuzorul.

Patch-ul Cyberpunk 2077 1.5 introduce, de asemenea, o multime de ajustari si caracteristici noi care imbunatatesc considerabil jocul. Jocul dispune acum de un sistem de perk-uri imbunatatit, toti arborii de perk-uri fiind complet refacuti cu noi perk-uri si cu eliminarea perk-urilor care erau folosite foarte mult. Unele dintre noile perk-uri aduc si noi optiuni de lupta, cum ar fi aruncarea functionala a cutitului.

Patch-ul Cyberpunk 2077 1.5 introduce, de asemenea, un nou model de conducere, imbunatatiri ale interfetei de utilizare si ale meniurilor, imbunatatiri ale AI-ului care fac ca NPC-urile sa reactioneze la jucator si le fac mai inteligente in lupta. Harta a fost, de asemenea, imbunatatita foarte mult, facand mai usor de distins intre continutul principal si cel secundar.

The Gunk vine pe Steam si in alte magazine in primavara

Patch-ul Cyberpunk 2077 1.5 aduce, de asemenea, continut nou cu DLC gratuit sub forma unor noi arme disponibile din magazinul lui Wilson, noi apartamente, noi optiuni de personalizare, posibilitatea de a schimba aspectul lui V in orice moment prin interactiunea cu oglinda din apartament, mai multe apartamente si posibilitatea de a le renova si multe altele. Pe PC, patch-ul introduce, de asemenea, o noua functie de benchmark si suport pentru AMD FSR. Puteti gasi notele complete ale patch-ului aici.

Cyberpunk 2077 este acum disponibil pe PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One si Google Stadia la nivel mondial. O versiune de incercare este acum disponibila pe PlayStation 5, Xbox Series X si Xbox Series S.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *