Partea a doua programata sa inceapa filmarile mai tarziu in aceasta vara

Partea a doua programata sa inceapa filmarile mai tarziu in aceasta vara

Denis Villeneuve a confirmat ca Dune: Partea a doua este scris, iar continuarea va intra in productie „pana la sfarsitul verii”.

Cineastul a stat recent de vorba cu Empire pentru a discuta despre dezvoltarea filmului Dune: Partea a doua, cel de-al doilea film recent confirmat din adaptarea lui Villeneuve a romanului SF al lui Frank Herbert. El a dezvaluit ca scenariul secventei este acum complet si ca planurile sunt in miscare pentru a incepe filmarile la sfarsitul acestei veri, cu un an inainte de premiera exclusiva in cinematografe.

„Ar trebui sa filmam pana la sfarsitul verii”, a confirmat Villeneuve. „Voi spune ca este in mare parte proiectat. Ceea ce ne ajuta acum este ca este prima data cand revizitez un univers. Asa ca lucrez cu aceeasi echipa, toata lumea stie ce are de facut, stim cum va arata. Filmul va fi mai provocator, dar stim unde calcam. Iar scenariul este scris. Asa ca ma simt increzator. Sincer, singura mare necunoscuta pentru mine in acest moment este pandemia.”

Dune a fost intotdeauna gandit ca o saga in mai multe parti, dar au existat ingrijorari ca un film SF cu un concept ridicat precum Dune ar putea sa nu castige genul de audienta care sa justifice mai multe filme. Performanta filmului la box office a spus altceva, dovedind ca a existat o atractie in cinematografe, ceea ce i-a deschis usa lui Villenueve pentru a extinde lumea si mai mult intr-un alt episod.

„Vreau sa am mai multa flexibilitate si va fi posibil sa aprofundez putin mai mult unele dintre aceste detalii. Este ca un joc de sah. in partea a doua vor fi introduse cateva personaje noi, iar o decizie pe care am luat-o foarte devreme a fost ca aceasta prima parte sa fie mai mult despre Paul Atreides si Bene Gesserit, precum si despre experienta lui de a intra pentru prima data in contact cu o cultura diferita”, a explicat Villeneuve. „in a doua parte, vor fi mult mai multe lucruri legate de Harkonnen”.

Dune: Prima parte s-a incheiat cu Paul Atreides si mama sa, Jessica, care se leaga in cele din urma de Fremen, pregatind in mod evident un al doilea film. Consultati explicatia IGN despre ce sa ne asteptam de la Dune: Partea a doua, inclusiv ce personaje ar putea reveni, ce personaje noi vor fi probabil introduse si chiar posibile incurcaturi romantice pentru personajele principale.

Adele Ankers-Range este redactor independent pentru IGN. Urmariti-o pe Twitter.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *