Pachetul "Ronin Pack" din Dying Light 2 este cel mai recent DLC gratuit al jocului

Pachetul „Ronin Pack” din Dying Light 2 este cel mai recent DLC gratuit al jocului

Dying Light 2 Stay Human a fost lansat doar de cateva saptamani, dar Techland deja ii asalteaza pe jucatori cu o varietate de DLC-uri gratuite. Saptamana trecuta, am primit „Authority Pack”, care le permitea jucatorilor sa se imbrace ca un Pastrator al Pacii, iar acum Techland ofera Ronin Pack. Ca si in cazul primului pachet, Ronin Pack va fi lansat pe parcursul mai multor zile – piesa de piept, pantalonii si pantofii sunt disponibile incepand de astazi, manusile, masca si protectiile pentru brate sosesc pe 23 februarie si, in cele din urma, sabia cu doua maini care taie capul cade pe 25 februarie. Puteti vedea noua tinuta Ronin prin intermediul noului trailer, mai jos.

Aceste moduri Dying Light 2 pentru PC imbunatatesc calitatea vizuala si ofera mai multe optiuni FOV

Arata destul de elegant! Cu siguranta mai bine decat hainele jenante in care am alergat in jurul jocului. Techland promite 5 ani de continut post-lansare pentru Dying Light 2 si a prezentat urmatoarele sase luni sau cam asa ceva prin intermediul unei foi de parcurs. Dupa tinutele gratuite din aceasta luna, va puteti astepta la noi provocari in martie si la o serie de evenimente cu infectii mutante in aprilie. Primul DLC platit pentru povestea jocului va sosi candva in iunie. Nu ati tinut pasul cu Dying Light 2? Eu am gasit ca este un nou loc de joaca parkour distractiv, desi oarecum dur pe margini, in recenzia completa a lui Wccftech…

Dying Light 2 Stay Human este un alt teren de joaca parkour si de zombii-palmuire antrenant de la Techland, desi, uneori, cusaturile care tin totul laolalta sunt putin evidente. Avand in vedere glitch-urile jocului, micile neplaceri ale gameplay-ului si povestea si lumea grosolan bisectate, rapoartele despre problemele din spatele scenei par prea mult prea plauzibile. Acestea fiind spuse, fundatia de aici este solida ca piatra, iar Techland a dovedit ca este un constructor capabil pe termen lung, asa ca sunt increzator ca Dying Light 2 poate fi transformat intr-o flacara completa in timp.

Dying Light 2 Stay Human este disponibil acum pe PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 si PS5.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *