Oscar Isaac spune ca Moon Knight este primul studiu legitim al unui personaj Marvel de la Iron Man incoace

Oscar Isaac spune ca Moon Knight este primul studiu legitim al unui personaj Marvel de la Iron Man incoace

Dupa Razboiul Stelelor si X-Men, Oscar Isaac era pregatit sa ia o pauza de la francizele de succes. Dar, potrivit lui Isaac, Moon Knight l-a facut sa se razgandeasca.

Vorbind cu Empire pentru un nou articol de coperta, Isaac spune ca viitoarea serie Disney+ duce Universul Cinematografic Marvel inapoi la radacinile sale cu un tip de studiu personal al personajelor care nu a mai fost vazut de la Iron Man original, descriindu-l ca fiind „facut manual”.

„De multe ori, la aceste filme mari, se poate simti ca si cum ai construi avionul pe pista. Ideea de a ne intoarce la filme facute manual, la studii de personaje… Eram disperat dupa acest sentiment”, a declarat Isaac. „[Moon Knight] s-a simtit facut manual. si este primul studiu legitim al unui personaj Marvel de la Iron Man incoace. in plus, m-am gandit ca poate aceasta este sansa de a face ceva foarte nebunesc pe o scena importanta.”

s-a intrebat Isaac: „Cum putem sa facem din asta un lucru experiential, astfel incat sa fim in ochii personajului, traind in starea lui de frica si necunoscut?”.

Cu Moon Knight la doar o luna distanta, Isaac a facut in ultima vreme mai multe dezvaluiri despre viitorul serial MCU. intr-un interviu recent, Isaac a numit volumul de munca pentru Moon Knight „cea mai provocatoare” din cariera sa. De asemenea, el spune ca accentul britanic „ciudat” pe care l-a adoptat pentru personaj este o decizie intentionata.

Pentru cei care nu sunt familiarizati, personajul Moon Knight este un erou deosebit de violent, cu o tulburare disociativa de identitate. seful Marvel, Kevin Feige, a comentat recent ca serialul de sase episoade va testa limitele a ceea ce poate face MCU.

Moon Knight ajunge pe Disney+ pe 20 martie, dar pentru cei dornici de mai mult, vezi intreaga distributie a lui Moon Knight de pana acum si de ce seria din MCU este foarte diferita de cea din benzi desenate.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *