Orizontul interzis Vestul vopselelor: Unde gasiti florile si cum sa personalizati armura lui Aloys

Orizontul interzis Vestul vopselelor: Unde gasiti florile si cum sa personalizati armura lui Aloys

Horizon Forbidden West este plin de lucruri de facut in afara traseului critic, dupa cum puteti vedea in defalcarea noastra completa a timpului necesar pentru a-l invinge. Unul dintre detaliile mai mici, dar mai complicate, la care puteti fi atenti este folosirea colorantilor pentru a schimba culorile seturilor de armura ale lui Aloy. Vei colecta o multime de armuri pe parcursul jocului, iar fiecare dintre ele include propriile avantaje, cu optiunea de a adauga mai multe prin intermediul „weaves”, stimulente pasive care pot imbunatati si mai mult armura. Dar nu este vorba doar de functie; moda joaca si ea un rol. Iata cum sa folosesti vopselurile in Horizon Forbidden West.

Explicatia vopselurilor din Horizon Forbidden West

Vei incepe sa colectezi coloranti la inceputul povestii si poti incepe sa ii folosesti pentru a personaliza armura lui Aloy odata ce ajungi la o asezare numita Plainsong. Aceasta este prima asezare majora pe care o veti vizita dupa prologul extins al jocului. in Plainsong, cautati-l pe vopsitor, un negustor care vinde diferite stiluri pentru armura lui Aloy.

Fiecare set de armuri are propria colectie de vopseluri si, desi unele se repeta in nume si schema de culori, deblocarea unui anumit colorant pentru un set de armuri nu deblocheaza acelasi colorant pentru alte seturi de armuri. Pe scurt, poate dura ceva timp pentru a debloca toate vopselele pentru toate armurile lui Aloy, dar este, de asemenea, probabil ca nu veti dori sa o faceti – cu exceptia cazului in care doriti cu adevarat sa deblocati totul in lumea masiva.

Salvati lumea cu stil cu ajutorul colorantilor.

Orizont Vestul interzis infloreste

Cel mai probabil, vei avea favorite pe care vrei sa le deblochezi, iar pentru acestea vei avea nevoie de anumite flori, sau de plante furajate gasite in intreaga lume. Florile se gasesc crescand pe stanci stancoase din intreaga lume. Le veti gasi adesea atunci cand va catarati pe peretii stancosi, asa ca nu uitati sa va opriti si sa le apucati in timpul ascensiunii sau coborarii. Lista completa a florilor include:

  • Floarea albastra
  • Floarea de la miezul noptii
  • Floare palida
  • Floare verde
  • Crimson bloom
  • Floare de aur

in timp ce cercetam unde ar putea sa apara fiecare dintre aceste flori, a devenit evident ca toate apar peste tot pe harta. Oriunde Aloy se poate catara pe stanci, va intalni flori, si se pare ca nu exista flori limitate la o anumita zona. Acest lucru are avantajele si dezavantajele sale, deoarece inseamna ca, din punct de vedere tehnic, vei fi intotdeauna pe marginea stancii potrivite pentru floarea pe care o cauti, dar se poate simti ca si cum te lupti cu aleatoriul incercand sa gasesti exact floarea pe care o doresti.

Odata ce aveti ceea ce va trebuie, intoarceti-va la vopsitorul de la Plainsong si schimbati florile (si un mic pachet de Metal Shards, moneda lumii) pentru stilul preferat. Exista o multime de optiuni si, desi acestea sunt doar cosmetice, spre deosebire de imbunatatirea armurii, cine a spus ca nu poti arata bine in timp ce salvezi lumea pentru a doua oara in jumatate de an?

Pentru mai multe informatii despre uriasa continuare, nu ratati sfaturile noastre Horizon Forbidden West pentru incepatori si o defalcare a celor mai bune abilitati si Valor Surges.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *