Orizontul interzis de Vest Joaca si planteaza pentru a vedea ajutorul Sony pentru reimpadurire

Orizontul interzis de Vest Joaca si planteaza pentru a vedea ajutorul Sony pentru reimpadurire

Vei ajunge la Daunt?

Saptamana aceasta se lanseaza mult asteptata aventura a celor de la Guerilla Games Horizon Forbidden West – iar in timp ce jucatorii o ghideaza pe eroina Aloy prin noul sau mediu luxuriant, pot sti ca actiunile lor contribuie putin la propriul nostru mediu luxuriant – gratie schemei „Play and Plant” de la Sony.

in cadrul acestui proiect, o colaborare intre Sony si Fundatia Arbor Day, editorul va planta cate un copac pentru fiecare jucator care obtine trofeul „Reached The Daunt” – un premiu oferit relativ devreme in cadrul secventei aclamate de critici. Noii copaci vor face parte dintr-un proiect de reimpadurire care are ca scop reconstructia a trei mari zone verzi din America de Nord: Padurea Douglas County, terenurile private Sheep Fire si Parcul de stat Torreya.

Se estimeaza ca fiecare proiect de reimpadurire va necesita undeva in jur de 288.000 de arbori pentru a-si vedea finalizarea. Avand in vedere ca Orizont Vestul interzis a vandut deja milioane de exemplare in precomenzi, acest obiectiv maret ar trebui sa fie mai mult decat realizabil. Vor fi multe sapaturi in desfasurare!

Pe langa munca depusa in Statele Unite, Sony colaboreaza cu proiecte ecologice europene pentru a ajuta la promovarea mesajului ecologic al lansarii. in Marea Britanie, o gradina de flori de 12 acri va fi construita in Lancashire, in timp ce uimitorul Eden Project Biodome din Cornwall isi va vedea culoarea schimbata pentru a o reflecta pe cea a tehnologiei Shieldwing a lui Aloy. in Franta, Sony va planta un copac in frumoasa regiune Grand Est pentru fiecare cinci jucatori care vor obtine trofeul din joc „Cowards Reached”.

Orizont Vestul interzis se lanseaza pe platformele PlayStation maine, 18 februarie.

Chris Moyse

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *