Orizontul Ghidul de verdeata al Vestului interzis: Unde sa o gasesti si cum sa o folosesti

Orizontul Ghidul de verdeata al Vestului interzis: Unde sa o gasesti si cum sa o folosesti

Pentru a crea arme, munitie si imbunatatiri de echipament este necesar sa adunati o multime de materiale in Horizon Forbidden West, dar unul dintre cele mai rare si mai importante este Greenshine. Acest mineral verde incandescent este necesar pentru a imbunatati unele dintre cele mai bune arme si armuri pe care le puteti obtine in joc, ducandu-le de la „destul de bune” la „absolut excelente”. Problema este ca nu este tocmai usor sa gasesti Greenshine si vei avea nevoie de mult din acest mineral rar.

Gasirea lui Greenshine poate fi dificila, dar, din fericire, exista cateva locatii specifice in care puteti gasi in mod fiabil, mai ales la sfarsitul jocului. Iata ce trebuie sa stii despre unde poti face rost de Greenshine ori de cate ori ai nevoie si ce poti face cu el in joc.

Unde gasiti Greenshine

Exista o cantitate destul de mare de Greenshine care zace pur si simplu in lumea din Horizon Forbidden West, si vei da peste o rezerva rezonabila doar jucand jocul. Asigurati-va ca va tineti ochii deschisi pentru cristale verzi stralucitoare. Greenshine va aparea cam peste tot, dar pare deosebit de probabil sa se formeze sub apa; nu este o idee rea sa te scufunzi in iazuri si lacuri mici pentru a arunca o privire, mai ales dupa ce ai rezolvat misiunea „Marea de nisipuri” pentru a merge dupa functia subordonata Poseidon si ti-ai imbunatatit inotul.

De asemenea, puteti conta aproape intotdeauna pe faptul ca Greenshine este ascunsa in spatele lianelor create de florile metalice si adesea in spatele zidurilor marcate de Firegleam. Aceste locatii vor fi marcate automat pe harta pe masura ce le gasesti in lume, desi nu vei debloca abilitatea de a interactiona cu Firegleam sau cu florile de metal decat dupa ce ai trecut de un anumit punct din povestea principala.

Cel mai bun loc pentru a gasi Greenshine, totusi, este in Cavernele scufundate. Acestea sunt locatii optionale care nu apar pe harta pana cand nu le investighezi – pana cand nu mergi efectiv in acele locuri, ele vor ramane semne de intrebare. Cavernele scufundate sunt pesteri subacvatice pline de Greenshine, unde exista cel putin cateva piese de cules; vei sti ca le-ai obtinut pe toate atunci cand pestera este marcata ca fiind „completa”. Veti gasi cu incredere o multime de Greenshine in aceste locuri, asa ca cel mai bine este sa le cautati daca aveti nevoie de ele.

Cum se utilizeaza Greenshine

Desi poate fi greu sa faci rost de Greenshine, vestea buna este ca nu vei avea nevoie de el pentru orice. Se pare ca este necesar doar pentru a imbunatati anumite arme si armuri – in special unele dintre cele mai bune echipamente pe care le veti gasi. Nu va asteptati sa trebuiasca sa cheltuiti Greenshine pe arme si armuri comune (verzi) sau rare (albastre). in schimb, il veti rezerva pentru uneltele Foarte Rare (violet) sau Legendare (portocaliu), cele mai bune dintre cele mai bune. si chiar si atunci, nu veti intotdeauna nevoie de Greenshine pentru aceste imbunatatiri.

Este o idee buna sa iti imbunatatesti echipamentul preferat cat mai bine, deoarece aceste imbunatatiri pot fi semnificative, adaugand noi avantaje echipamentului tau si deschizand mai multe sloturi pentru bobine si tesaturi. Daca nu ai suficient o componenta, inclusiv Greenshine, poti atinge butonul Triunghi pentru a crea un „Job” care te va ajuta sa cauti mai usor acea componenta. Avand un Job pentru a gasi Greenshine il va marca pe harta, facandu-l mai usor de urmarit, de asemenea.

Pentru mai multe informatii despre uriasa continuare a jocului Sony, nu ratati sfaturile noastre pentru incepatori, precum si o privire asupra celor mai bune abilitati pe care trebuie sa le dobandesti la inceput, un ghid complet al monturilor pe care le poti debloca in joc, o lista cu toate locatiile Cauldron si o prezentare a armelor legendare si a ceea ce pare a fi cea mai buna armura a jocului. De asemenea, puteti citi recenzia noastra despre Horizon Forbidden West.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *