Orizont Vestul interzis Opt abilitati pentru a incepe calatoria lui Aloys

Orizont Vestul interzis Opt abilitati pentru a incepe calatoria lui Aloys

imbunatatirea potentialului lui Aloy in Horizon Forbidden West vine in primul rand din investirea punctelor de abilitate si deblocarea abilitatilor pasive si active. Cu sase arbori de abilitati la dispozitia ta inca de la inceput, am vrut sa evidentiem zece abilitati de joc foarte bune pe care le poti obtine inainte de a termina primul tau contract de salvare in Forbidden West. Va trebui sa investesti cateva puncte de abilitate suplimentare pentru a lucra in josul arborilor suficient de mult timp pentru a le debloca, dar putem garanta ca vor merita.

Explozia rezonatorului

Cum sa treci de liane si flori metalice in Horizon Forbidden West

Prima abilitate din arborele de razboinic al lui Aloy este, de asemenea, una pe care jucatorii o vor folosi frecvent in lupta corp la corp. Resonator Blast acumuleaza mai intai energie pe sulita lui Aloy. Dupa aceea, lovirea inamicilor cu un Atac de putere (R2) va lasa un glob luminos masiv pe tinta inamica. impuscarea acelei explozii de energie cu arcul lui Aloy provoaca o explozie masiva, provocand o cantitate puternica atat de daune, cat si de ruptura asupra tintei inamice. Abilitatile viitoare pot creste rapiditatea cu care se acumuleaza aceasta energie, precum si cantitatea de daune pe care o provoaca.

Mester agil

in mod normal, nu v-as recomanda sa investiti puncte in arborele Trapper pana cand nu aveti suficiente materiale pentru a continua sa construiti capcane si alte instrumente de lupta in mod regulat. Cu toate acestea, Nimble Crafter se aplica la mai mult decat la unelte si capcane. Atunci cand Aloy trebuie sa-si creeze singura o potiune de sanatate dupa ce a primit cateva daune, raderea acelor momente pretioase o poate salva de la o infrangere timpurie. La al doilea nivel, Nimble Crafter poate reduce timpul de mestesugarit cu 40%.

Orice tehnica de arma

Orizontul Vestului interzis – sapte sfaturi pentru a supravietui in teritoriul Tenakth

Uciderile in forma de diamant rasturnat de pe fiecare dintre cei sase arbori de abilitati reprezinta Weapon Techniques, abilitati speciale pentru fiecare dintre armele de distanta ale lui Aloy, care se folosesc apasand R1 in timp ce tintesti. in timp ce Aloy poate ridica pana la trei Weapon Techniques pentru fiecare clasa de arme, vei dori sa decizi din timp care va fi arma ta principala. Nu este nimic gresit sa ramai la Arcul de vanator al lui Aloy si sa cobori in arborele Hunter pentru a debloca Triple Notch, permitandu-i lui Aloy sa incarce pana la trei sageti si o data si sa le traga pe toate deodata spre tinta ei. Odata ce incepeti sa experimentati cu sageti elementale si sa incercati sa provocati efecte de stare masinilor inamice, posibilitatea de a supraincarca masinile cu Shock sau Frost deodata poate fi destul de eficienta in lupta. in mod similar, Quick Wire pentru Tripcaster poate pune instantaneu la pamant un Tripwire daca ai o masina inamica care se incarca direct spre tine.

Expert in munitie

Arborele de abilitati Vanator este locul de unde Aloy isi va lua majoritatea abilitatilor pasive de la distanta si, avand in vedere cat de mult timp va petrece jucatorul scotand un arc, nu ar fi logic sa aiba mai multa munitie? Ammo Expert se afla in a doua jumatate a arborelui Hunter, asa ca va trebui sa investesti in cel putin alte sase abilitati pentru a ajunge la el. Rasplata? Faptul ca poti mestesugi mai multa munitie din aceeasi cantitate de resurse.

Valoare la impact

Valor este resursa de energie folosita pentru a alimenta Valor Surges, atacul suprem al lui Aloy, care are nevoie de ceva timp pentru a se acumula. De ce sa nu micsorezi acest timp daca primesti accidental daune? De fiecare data cand Aloy este lovita in lupta, ea poate castiga pana la +5 Valor la nivelul maxim si poate schimba rapid cursul bataliei daca nu va este teama sa suportati cateva daune si sa va vindecati.

Stealth Tear+ si Stealth Ranged+.

Acest lucru necesita un singur punct investit in arborele Infiltrare pentru a debloca mai intai Silent Strike+ (care mareste daunele atunci cand te furisezi pe langa inamici pentru un atac corp la corp). Stealth Tear+ mareste valoarea daunelor Tear pe care Aloy le provoaca atunci cand ataca pe furis. Cu exceptia cazului in care nu sari din ceruri sau navighezi pe un planor la fiecare intalnire, vei obtine o multime de kilometri din aceasta abilitate. Fiind capabil sa elimini componente cruciale ale masinii din timp, poti scoate din uz o arma inamica sau chiar sa deschizi un punct slab mai mare. in mod similar, Stealth Ranged+ va ofera o crestere a pagubelor la prima sageata trasa din stealth.

Valor Surge: Part Breaker

Aceasta este prima Valor Surge din arborele Machine Master si face parte din tehnicile speciale ale lui Aloy care sunt activate cu L1+R1 odata ce un indicator special este umplut. in timp ce alte valuri de Valoare ar putea oferi mai multe daune directe sau capacitati defensive, aceasta abilitate este absolut fantastica pentru a rupe parti ale masinii. Odata ce Aloy deblocheaza un Sharpshot Bow cu Tear Precision Arrows, nu este neobisnuit sa smulga piese de masini cu o singura lovitura. La nivelul 3, aceasta abilitate adauga un plus de 85% de Rupere si Daune la componente si puncte slabe, o sansa suplimentara de 50% pentru deseuri valoroase si un efect de doborare asupra tintei atunci cand indeparteaza o componenta.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *