Orizont Vestul interzis: Cele mai bune oferte pentru PS4 si PS5 exclusive | Jocuri | Divertisment

Orizont Vestul interzis: Cele mai bune oferte pentru PS4 si PS5 exclusive | Jocuri | Divertisment

Horizon Forbidden West a aparut acum, una dintre cele mai importante lansari PlayStation din 2022 fiind in sfarsit disponibila pe PS4 si PS5. Urmarea succesului de succes din 2017, Horizon Zero Dawn, Horizon Forbidden West o vede pe Aloy luptand o data cu dinozaurii roboti intr-o lume post-apocaliptica superb realizata. Se poate spune cu siguranta ca versiunea PS5 a lui Horizon Forbidden West este unul dintre cele mai frumoase jocuri lansate vreodata pe PS5 si reprezinta o adevarata demonstratie a puterii noii console Sony. Iar daca doriti sa achizitionati acest joc, am adunat mai jos cele mai bune oferte disponibile la data lansarii…

Cititorii cu ochi de vultur vor observa ca am listat mai sus doar versiunea PS4 a jocului Horizon Forbidden West.

Asta pentru ca versiunea PS4 a jocului Horizon Forbidden West vine cu un upgrade gratuit la editia PS5.

Nu numai atat, dar este si mai ieftina. Asadar, daca nu aveti inca un PS5 si doriti sa jucati chiar acum ultima aventura a lui Aloy, pur si simplu achizitionati versiunea PS4 si, odata ce veti face (incrucisati degetele) rost de o consola PS5, puteti pur si simplu sa introduceti acelasi disc si sa jucati versiunea next-gen.

Versiunea PS4 a jocului Horizon Forbidden West are un pret recomandat de 59,99 ВЈ. Dar daca faceti cumparaturi, il puteti gasi mai ieftin de atat, cel mai ieftin pret pe care l-am gasit fiind de 51,29 lire sterline.

La momentul redactarii acestei oferte, de la Zatu Games, este in stoc. in cazul in care se schimba ceva, am adunat mai jos o serie de optiuni in jurul aceluiasi pret…

Horizon Forbidden West PS4 (upgrade PS5 gratuit) – Zatu Games – 51,29 ВЈ.
OBtINEtI OFERTA AICI

Horizon Forbidden West PS4 (upgrade PS5 gratuit) – Base – 51,85ВЈ.
OBtINEtI OFERTA AICI

Horizon Forbidden West PS4 (upgrade gratuit pentru PS5) – Colectia de jocuri – 52,95 EUR
OBtINEtI OFERTA AICI

Horizon Forbidden West PS4 (actualizare gratuita PS5) – Amazon – 52,95 ВЈ.
OBtINEtI OFERTA AICI

Recenzile pentru Horizon Forbidden West au fost lansate la inceputul acestei saptamani, jocul avand un rating Metacritic de 89% pe baza a 101 recenzii.

Am adunat cateva dintre acestea mai jos…

Recenzie Horizon Forbidden West – Daily Star – 5/5: „Este posibil sa fi jucat diferitele sale parti inainte in mai multe alte jocuri, dar creatorii au luat cele mai bune din restul si au forjat propria lor lovitura unica cu o poveste perfecta si un gameplay exemplar.”

Horizon Forbidden West review – Twinfinite – 5/5: „Horizon Forbidden West este o continuare spectaculoasa a unuia dintre cele mai bune exclusivitati ale PS4. Naratiunea este unul dintre punctele sale forte, cu personaje de neuitat si rasturnari de situatie care mentin un ritm solid pe tot parcursul jocului, iar lupta a fost dezvoltata, adaugand noi tipuri de arme si munitie pentru a face din eliminarea masinilor si a oamenilor o experienta extrem de satisfacatoare. Toate acestea sunt invaluite intr-o lume care pare mai vie si mai meticulos creata decat predecesorul sau, cu efecte vizuale si animatii care aduc pe PS5 acea senzatie speciala de blockbuster pentru care sunt renumite acum exclusivitatile Sony.”

Recenzie Horizon Forbidden West – IGN – 9/10: „O combinatie triumfatoare de lupte captivante, design de top al creaturilor si personajelor si o lume deschisa captivanta, Horizon Forbidden West este o explozie absoluta si o vitrina fantastica pentru puterea PS5.”

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *