Orizont Vestul interzis: Cele mai bune abilitati pentru a obtine mai devreme

Orizont Vestul interzis: Cele mai bune abilitati pentru a obtine mai devreme

in Horizon Forbidden West, arborele de abilitati este urias – unul dintre cele mai mari pe care le veti gasi intr-un action-RPG de acest gen. Acest lucru inseamna ca vei putea sa construiesti o Aloy fin ajustata exact dupa preferintele tale de joc, dar inseamna, de asemenea, ca vei dori sa obtii aceste abilitati timpurii exact cum trebuie, astfel incat sa poti porni la drum. Cu peste 162 de abilitati din care poti alege, paralizia alegerii se poate instala rapid, dar nu trebuie sa fie asa. Iata recomandarile noastre pentru cele mai bune abilitati de deblocat la inceput in Horizon Forbidden West.

Arborele de abilitati Horizon Forbidden West

Arborele de abilitati din uriasa continuare a lui Guerrilla este impartit in sase categorii: Warrior, Trapper, Hunter, Survivor, Infiltrator si Machine Master. Fiecare categorie are mai multe abilitati din care poti alege, precum si noi abilitati finale numite Valor Surges. La inceput, abilitatile va vor costa doar un punct de abilitate fiecare. La finalizarea majoritatii misiunilor, veti debloca mai multe puncte de abilitate, astfel incat veti putea debloca multe intr-o perioada scurta de timp.

Cu toate acestea, pe masura ce avansezi in poveste, abilitatile incep sa coste mult mai mult si se deblocheaza si abilitatile prerechizite de cerere. Pentru a va pregati, iata cum va recomandam sa va cheltuiti primele 10 puncte de abilitate:

  • Potent Medicine: Boabele medicinale ofera mai multa vindecare si vindeca mai repede
  • Silent Strike+: Silent Strike provoaca mai multe daune
  • Stealth Tear+: Ofera mai multe pagube de lacrima in timp ce esti in stealth
  • Resonator Blast: Energizeaza tintele cu daune in lupta corp la corp, apoi arunca-le in aer cu o arma de la distanta pentru a le provoca multe daune
  • Concentration+: Cresteti-va limita de concentrare
  • Block Breaker: Franati garda unui inamic uman (R1-R1-R2)
  • Quick Trapper: Plaseaza capcane mai repede
  • Aparare scazuta a sanatatii: Rezista la mai multe daune atunci cand esti in stare de sanatate critica (sub 25%)
  • Concentrare profunda: Concentrarea se epuizeaza mai incet
  • Concentration Regen: Recupereaza concentratia mai repede

Arsenalul lui Aloy este mai mare ca niciodata.

Acest build timpuriu ii ofera lui Aloy un amestec puternic al celor mai importante elemente din arsenalul ei. Boosterele de sanatate o vor mentine in picioare impotriva primilor inamici si, deoarece acestea iau in considerare procentele de sanatate, nu numerele statice de HP, utilitatea lor va creste odata cu bara de sanatate a lui Aloy. Abilitatile de imbunatatire a concentratiei sunt must-have la inceput, deoarece masinile se balanseaza sau se arunca atat de mult. Un contor de concentrare care se scurge incet este absolut esential.

Am vorbit deja despre utilitatea capcanelor in Horizon, asa ca si plasarea mai rapida a acestora este un mare avantaj la inceputul jocului. Chiar daca de obicei nu joci jocuri cu gandul la furtisaguri, este bine sa incepi fiecare lupta pandind in iarba inalta. Silent Strike+ si Stealth Tear+ sunt cruciale din acest motiv; ele va permit sa stati la panda mai mult timp, in timp ce continuati sa distrugeti componentele inamicului – sau pur si simplu sa le indepartati de restul turmei lor.

in cele din urma, Block Breaker este o abilitate cheie pe care trebuie sa o iei din timp, deoarece tinutul Forbidden West este devastat de razboiul civil. Vei intalni o multime de inamici umani, mai ales in taberele si avanposturile rebelilor, iar capacitatea de a le sparge garda este esentiala pentru a reda terenurile inapoi aliatilor tai.

tinand cont de aceste abilitati, nu ratati mai multe dintre sfaturile noastre Horizon Forbidden West pentru incepatori.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *