Ora de lansare a sezonului 2 Vanguard si Warzone

Ora de lansare a sezonului 2 Vanguard si Warzone, Call of Duty S2 Battle Pass, harti, note de patch | Gaming | Divertisment

Editorul Call of Duty, Activision, se pregateste sa lanseze Call of Duty Season 2 in Warzone si Vanguard. Noul sezon Call of Duty are o data de lansare pe 14 februarie pe PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One si PC. Activision a confirmat ca COD S2 va avea o lansare la ora 17:00 GMT in Marea Britanie, care este 9am PT/12pm ET pentru fanii care locuiesc in SUA. Noul sezon se va lansa alaturi de cateva actualizari destul de consistente pentru Vanguard si Warzone, precum si un nou Battle Pass, plus o multime de harti noi, moduri, obiecte si multe altele. Cititi mai departe pentru a afla exact la ce sa va asteptati de la Call of Duty Season 2.

Dupa cum puteti vedea din imaginile de mai jos, Activision va lansa o tona de continut nou pentru Call of Duty Season 2, atat in Warzone, cat si in Vanguard.

Noile locatii ale hartilor Warzone includ Caldera Chemical Factory si Research Labs, care vor fi urmate de Rebirth Reinforced in cursul acestui sezon.

Fanii Warzone pot, de asemenea, sa verifice o serie de noi moduri, inclusiv Caldera Clash si Rebirth Island Iron Trials. Asta pe langa vehiculul avion Bomber si evenimentul Search and Deploy.

in Vanguard, aveti hartile Gondola si Casablanca, precum si versiunea beta Ranked Play, urmata de modul Arms Race pentru biciclete si tancuri, care va fi lansat in curand.

Exista, de asemenea, un drop de continut de Ziua indragostitilor, precum si vehiculul Gamma truck.

O parte din noul continut va fi disponibil atat in Warzone, cat si in Vanguard, cum ar fi noi operatori, pachete si arme.

Printre noii operatori se numara Thomas si Anna, urmati de Gustavo la mijlocul sezonului. Armele, intre timp, sunt conduse de pistoalele KG M40 si Whitley, urmate de toporul de gheata la mijlocul sezonului.

Inutil sa mai spunem ca fanii Zombies pot juca pe o noua harta, unde pot aborda inamicul Zaballa. Exista, de asemenea, o noua Story Quest, precum si noi arene, obiective si arme.

Unele dintre obiectele mentionate mai sus vor fi disponibile ca parte a Battle Pass, care contine 100 de niveluri de recompense.

Asta in plus fata de o selectie de obiecte gratuite. Activision explica mai multe: „Peste 30 de obiecte gratuite, inclusiv Perks Multiplayer si Killstreaks. Deblocati noi obiecte Vanguard Multiplayer, cum ar fi letala Sticky Bomb, devastatoarea Ball Turret Gunner si doua Perks tactice.

„in plus: Weapon Blueprints, ceasuri si multe altele, toate acestea doar jucand jocul si facand parte dintr-un clan.”

in alta ordine de idei, Activision a anuntat, de asemenea, ca intentioneaza sa aduca o serie intreaga de imbunatatiri ale calitatii vietii in Warzone in sezonul urmator si chiar mai departe.

O selectie a imbunatatirilor QoL poate fi vazuta in notele de patch-uri timpurii de mai jos. Va reamintim ca actualizarea Warzone va fi lansata odata cu inceperea sezonului 2 pe 14 februarie, in timp ce actualizarea Vanguard este gata de preincarcare chiar acum.

Actualizarea Call of Duty Warzone Quality of life pentru sezonul 2…

– imbunatatiri in toate formele de miscare…

– Manevrabilitatea vehiculelor

– Parasutele care se desfasoara la o inaltime verticala mai mica

– Cresterea inaltimii mantalei jucatorului

– Corectii de coliziune atat pentru vehicule, cat si pentru jucatori.

– Animatia mastii de gaz nu mai intrerupe operatorii care tintesc in josul vizorului.

– La inserarea placilor de armura, se umple o placa de armura completa inainte de a le umple pe cele deteriorate.

– Probleme de performanta si de streaming, inclusiv inghetarea statiei de cumparare, conectivitatea chat-ului vocal si grafica distorsionata, pe toate platformele.

– Piei de operator specifice fiind invizibile la anumite distante.

– Blocaje la Modern Warfare Multiplayer, care este legat de lansatorul Warzone.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *