Operatorul Rainbow Six Sieges New Year 7 a fost prezentat cu Kunai japonez

Operatorul Rainbow Six Sieges New Year 7 a fost prezentat cu Kunai japonez

Ubisoft Montreal a inceput sa prezinte ce va urma in urmatorul sezon din Rainbow Six Siege, care va da startul Anului 7 pentru jocul tactic de tip first-person shooter. Printre caracteristicile prezentate se numara cel mai nou operator jucabil al jocului, care va fi dezvaluit pe 19 februarie pe Twitch.

intr-un tweet (incorporat mai jos), Ubisoft Montreal a publicat un scurt videoclip al noului operator – este un prim-plan al unei persoane intr-un costum violet care arata incredibil. Personajul tine in mana un kunai, o unealta japoneza descrisa in mod obisnuit in cultura pop ca o arma pentru injunghiere sau aruncare.

„O lama poate taia, infige si cicatriza”, se arata in tweet. „Un cutit poate taia sau increti sau crea. Nu cumva cele mai simple unelte au cele mai imaginative utilizari?”

Cel mai recent operator al lui Siege – adaugat in Anul 6, Sezonul 4 – este Thorn, un aparator. Daca Ubisoft Montreal pastreaza modelul de alternanta intre atacatori si aparatori (pe care l-a urmat inca din Anul 5, Sezonul 3), acest nou operator pentru Anul 7, Sezonul 1 va fi un atacator.

Atunci cand au vorbit cu Ubisoft Montreal, Respawn si Riot Games despre modul in care echipele lor proiecteaza noi personaje pentru Siege, Apex Legends si, respectiv, Valorant, cele trei studiouri au declarat pentru GameSpot ca echilibrarea shooterelor cu eroi este o stiinta care necesita subiecti de testare vii.

Directorul asociat al jocului Rainbow Six Siege, Aurelie Debant, a declarat ca pentru Siege, in mod specific, ca atunci cand proiecteaza noi operatori, echipa acorda „multa atentie frustrarilor jucatorilor: frustrare atunci cand joaca ca operator si frustrare atunci cand joaca impotriva operatorului”.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *