O Ubisoft mai buna ofera o actualizare a conditiilor de la locul de munca la 200 de zile de la scrisoarea deschisa

O Ubisoft mai buna ofera o actualizare a conditiilor de la locul de munca la 200 de zile de la scrisoarea deschisa

A Better Ubisoft, grupul de muncitori format din actuali si fosti angajati Ubisoft, a publicat o actualizare cu privire la conditiile de munca la 200 de zile de la prima sa scrisoare deschisa.

Anul trecut, A Better Ubisoft a redactat o scrisoare deschisa prin care cerea schimbari in cadrul companiei in ceea ce priveste conditiile de munca. Acum, la 200 de zile de la publicarea scrisorii deschise, grupul a publicat o noua declaratie, sustinand ca niciuna dintre cererile sale nu a fost indeplinita. „in urma cu cateva zile, Anika Grant a publicat un videoclip intern in care prezinta angajatilor rezultatele sondajului global de satisfactie a angajatilor din acest an”, se arata in cea mai recenta declaratie. Grant a fost numit Chief People Officer la Ubisoft anul trecut.

„in videoclip, Anika a subliniat ca unul dintre principalele domenii de preocupare din sondaj a fost dorinta de mai multa transparenta si responsabilitate din partea conducerii. Cu toate acestea, la opt minute, acest videoclip nu numai ca a fost foarte scurt, dar a fost si incredibil de opac, intregul sondaj fiind rezumat la sase puncte de discutie: trei pozitive si trei negative.”

Scrisoarea continua sa explice ca, „cu exceptia scorurilor de participare si de implicare, punctele de discutie au fost prezentate fara cifre”. Aparent, videoclipul a inclus „declaratii vagi” precum „ne-ati spus…” si „am auzit de la voi…”, dar nu au fost furnizate cifre alaturi de declaratiile furnizate de conducerea Ubisoft, asa ca nu este clar cate persoane ar fi putut raspunde efectiv la oricare dintre punctele de discutie.

„Ni se spune in videoclip ca mai multe dintre raspunsurile pozitive au fost „peste nivelul de referinta extern pentru industria generala”, continua scrisoarea. „Dar nu s-a oferit niciun context pentru aceste repere, ce sunt si ce reprezinta”. Scrisoarea continua apoi sa-si exprime frustrarea fata de faptul ca managementul nu asculta nevoile lucratorilor, in ciuda afirmatiilor ca managementul Ubisoft intentioneaza sa „sape cu adevarat pentru a intelege feedback-ul din partea minoritatilor si a vocilor subreprezentate”.

Scrisoarea se incheie prin a spune: „Ne-am saturat sa fim nevoiti sa explicam in mod repetat aceste puncte aparent evidente unei echipe de conducere care fie sunt ignorante din greseala, fie pur si simplu nu vor sa asculte.”

O Ubisoft mai buna a urmat scrisoarea cu un tweet separat in care au ridicat din nou cererile lor cheie, care includ oprirea „promovarii si mutarii infractorilor cunoscuti de la un studio la altul… fara repercusiuni” si faptul ca muncitorii doresc „sa aiba un cuvant important de spus in modul in care Ubisoft ca si companie merge mai departe de aici inainte”.

Ubisoft nu a reusit sa ia masuri de cand au aparut stiri despre presupusele abateri la locul de munca ale unor directori din cadrul companiei in 2020. Problemele companiei au dus la un „mare exod” al angajatilor, cu talente de renume care au plecat in ultimii doi ani.

in alte stiri, se pare ca angajatii Ubisoft se opun initiativelor blockchain.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *