O scurgere de informatii sugereaza ca actorul Marvel ar putea juca rolul celui mai mare dusman al lui Batman in filmul lui Robert Pattinson

O scurgere de informatii sugereaza ca actorul Marvel ar putea juca rolul celui mai mare dusman al lui Batman in filmul lui Robert Pattinson, Batman

The Batman se afla la doar cateva zile de la lansare si se pare ca fanii ar putea avea parte de cea mai mare surpriza a filmului, implicandu-l pe actorul irlandez Barry Keoghan.

Dupa ce a interpretat rolul lui Druig in The Eternals, Keoghan s-a alaturat celor catorva actori din lume care au jucat atat un personaj DC, cat si unul Marvel, dupa ce a fost distribuit in viitorul film al lui Matt Reeves despre cel mai mare detectiv din lume.

Cu toate acestea, in timp ce alte trailere si postere au confirmat rolurile Selinei Kyle a lui ZoГ« Kravitz, Pinguinului lui Colin Farrell, Riddlerului lui Paul Dano si Batman-ului lui Robert Pattinson, rolul lui Keoghan in film nu a fost mentionat nici macar o data.

Marketingul filmului nu a dezvaluit nimic despre prezenta sa in aceasta lume. Cu toate acestea, o noua scurgere de informatii care implica foaia oficiala a genericului filmului ar putea oferi fanilor un indiciu cu privire la personajul pe care l-ar putea interpreta.

sau poate ca se intreaba de ce ar avea cineva nevoie de un designer de proteze, pentru un prizonier nevazut? pic.twitter.com/7AVfsj1ozP

Citeste si: „Nu stiu ce sa zic: Sezonul 2 al serialului Peacemaker a fost confirmat oficial pe masura ce se apropie finalul

in foaia de credit care a aparut recent online, rolul lui Keoghan in film este precizat ca prizonier nevazut din Arkham, ceea ce inseamna ca actorul ar putea juca unul dintre raufacatorii infami din galeria de raufacatori a lui Batman.

Cu toate acestea, o alta sectiune din foaia de credit a precizat, de asemenea, ca acest personaj al prizonierului de la Arkham a avut nevoie de proteze, alaturi de Pinguinul lui Farrell, iar acest lucru ar putea sugera ca starul irlandez va juca Joker, inamicul suprem al lui Pattinson.

Filmele de actiune live si francizele DC cu Batman au avut parte de iteratii Joker. De la Jack Nicholson si Heath Ledger pana la recenta reprezentare a lui Jared Leto in filme precum Justice League al lui Zack Snyder, Crucisatorul cu pelerina a avut intotdeauna de furca cu problemele provocate de Printul clovn al crimei, si se pare ca tanarul personaj interpretat de Robert va avea si el propriul sau rival.

Desi se pare ca Riddler-ul lui Dano va fi principalul antagonist din film, viitoarele filme ale seriei l-ar putea impinge pe Keoghan sa fie principalul personaj negativ. in plus, Matt Reeves l-ar putea prezenta pe Joker ca pe o amenintare iminenta, care continua sa ii faca probleme lui Batman in timp ce acesta din urma se confrunta cu probleme presante cauzate de alti raufacatori din galeria sa, cum ar fi Palarierul Nebun sau chiar Mr. Freeze.

in cele din urma, scurgerile de informatii despre Barry Keoghan in rolul lui Joker sunt doar un zvon. Cu toate acestea, atunci cand filmul va fi lansat pe 4 mai, aceasta scurgere ar putea deveni adevarata pana la urma.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *