O noua comparatie intre consolele Elden Ring arata din nou avantajul optimizarii pe PlayStation 5; versiunea PS4 rezista bine
|

O noua comparatie intre consolele Elden Ring arata din nou avantajul optimizarii pe PlayStation 5; versiunea PS4 rezista bine

Unul dintre primele videoclipuri de comparare a consolelor Elden Ring a aparut online, care arata aceasta bijuterie ruland pe PS5, PS4 Pro, PS4, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One X si Xbox One.

in noiembrie anul trecut, in noiembrie, am raportat deja despre un videoclip de comparatie a consolelor current-gen de la testul in retea inchisa al jocului. Aceasta comparatie a aratat cum aparent jocul a rulat cel mai bine pe consola next-gen de la Sony, avand o calitate mai mare a umbrelor, timpi de incarcare mai rapizi si o performanta mai buna, alaturi de optimizare. Totusi, comparatia a aratat, de asemenea, ca optimizarea jocului ar putea fi imbunatatita, deoarece am putut vedea in mod clar unele variatii de performanta pe toate platformele din cauza ratei de cadre deblocate a jocului.

Comparatia Elden Ring Xbox Beta arata rezultate impresionante pe Xbox One X, in ciuda problemelor de performanta de pe toata linia

Odata cu ridicarea embargoului de recenzie pentru titlul de succes al celor de la FromSoftware, o noua comparatie a fost publicata, prin amabilitatea canalului YouTube „Resero”. Ce se poate retine din aceasta comparatie? Ei bine, desi acest videoclip a fost realizat fara a fi instalat patch-ul de prima zi al jocului, versiunea PlayStation 5 pare a fi in continuare cea mai bine optimizata versiune a jocului. Performanta pe consola Sony fluctueaza, dar nu la fel de mult ca pe Xbox Series X|S de la Microsoft. in mod interesant, versiunea PS4 pare sa reziste destul de bine, desi cu un framerate mai mic si cu o calitate mai slaba a iluminarii si a frunzisului.

Consultati noua comparatie si judecati singuri.

Din nou, va rugam sa retineti ca aceasta comparatie a fost facuta fara patch-ul din prima zi pentru joc. Ca atare, performanta si optimizarea ar trebui sa se imbunatateasca pe toate platformele.

Elden Ring se lanseaza maine la nivel global pentru PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S si Xbox One. Am analizat jocul si i-am acordat o nota solida de 10, laudand lore-ul, lumea, designul open-world si lupta profunda.

Elden Ring nu este doar cel mai bun RPG de actiune dezvoltat de From Software, ci si unul dintre cele mai bune titluri open-world realizate vreodata. O clasa de masterclass de design de joc, Elden Ring nu este doar un joc, ci o calatorie epica dark fantasy pe care nimeni nu o va putea uita pentru foarte mult timp.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *