O femeie a descoperit ca mama ei era tinuta ostatica dupa ce nu i-a trimis scorul zilnic de Wordle

O femeie a descoperit ca mama ei era tinuta ostatica dupa ce nu i-a trimis scorul zilnic de Wordle

Un simplu joc de cuvinte si o fiica foarte isteata ar fi putut salva viata unei femei de 80 de ani.

Dupa cum a relatat CNN, Denyse Holt, o femeie de 80 de ani, era singura in casa ei din Lincolnwood, Illinois, cand un barbat dezbracat a intrat in casa, a tarat-o prin casa si a deconectat liniile telefonice inainte de a o baricada intr-o baie. Barbatul a fortat-o apoi pe Holt sa ramana in camera timp de 17 ore, in timp ce el se plimba prin toata casa.

„Nu credeam ca voi supravietui”, a declarat Holt pentru WBBM, afiliata CNN.

Din fericire, fiica lui Holt s-a ingrijorat de starea de bine a mamei sale cand a observat ca Holt nu-i citea mesajele si nu-i trimisese inca actualizarea obisnuita a Wordle-ului. Fiica lui Holt a contactat apoi sectia de politie din Lincolnwood pentru a solicita o verificare a starii de sanatate. Ajungand la locuinta lui Holt, ofiterii care au raspuns au observat un geam spart.

Ofiterii de politie au descoperit-o in cele din urma pe Holt in baia de la subsol, prinsa in capcana, dar nevatamata fizic. Apoi l-au gasit pe suspect la etajul al doilea al casei, inarmat cu mai multe cutite. Dupa ce l-au luat in custodie, politistii ar fi transferat barbatul la un spital local pentru tratament medical. Potrivit ofiterilor, se pare ca suspectul avea o criza de sanatate mintala, deoarece se pare ca a cerut ajutor lui Holt inainte de a o inchide in baie.

„Subiectul a trezit apoi victima inarmata cu o foarfeca si a cerut victimei sa-i acorde asistenta. Individul a amenintat victima si a ridicat toate telefoanele/telefoanele mobile din locuinta pentru a impiedica victima sa comunice cu oricine”, se arata in comunicat. „De asemenea, subiectul a plasat victima in baia de la subsol, asigurand usa cu un scaun.”

De atunci, barbatul a fost acuzat de mai multe infractiuni, inclusiv de „violare de domiciliu cu o arma periculoasa, rapire agravata in timp ce era inarmat cu o arma periculoasa si atac agravat impotriva unui ofiter de politie”. Deocamdata, anchetatorii cred ca suspectul nu avea nicio legatura anterioara cu Holt, iar invazia a fost intamplatoare.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.