O femeie a descoperit ca mama ei era tinuta ostatica dupa ce nu i-a trimis scorul zilnic de Wordle

O femeie a descoperit ca mama ei era tinuta ostatica dupa ce nu i-a trimis scorul zilnic de Wordle

Un simplu joc de cuvinte si o fiica foarte isteata ar fi putut salva viata unei femei de 80 de ani.

Dupa cum a relatat CNN, Denyse Holt, o femeie de 80 de ani, era singura in casa ei din Lincolnwood, Illinois, cand un barbat dezbracat a intrat in casa, a tarat-o prin casa si a deconectat liniile telefonice inainte de a o baricada intr-o baie. Barbatul a fortat-o apoi pe Holt sa ramana in camera timp de 17 ore, in timp ce el se plimba prin toata casa.

„Nu credeam ca voi supravietui”, a declarat Holt pentru WBBM, afiliata CNN.

Din fericire, fiica lui Holt s-a ingrijorat de starea de bine a mamei sale cand a observat ca Holt nu-i citea mesajele si nu-i trimisese inca actualizarea obisnuita a Wordle-ului. Fiica lui Holt a contactat apoi sectia de politie din Lincolnwood pentru a solicita o verificare a starii de sanatate. Ajungand la locuinta lui Holt, ofiterii care au raspuns au observat un geam spart.

Ofiterii de politie au descoperit-o in cele din urma pe Holt in baia de la subsol, prinsa in capcana, dar nevatamata fizic. Apoi l-au gasit pe suspect la etajul al doilea al casei, inarmat cu mai multe cutite. Dupa ce l-au luat in custodie, politistii ar fi transferat barbatul la un spital local pentru tratament medical. Potrivit ofiterilor, se pare ca suspectul avea o criza de sanatate mintala, deoarece se pare ca a cerut ajutor lui Holt inainte de a o inchide in baie.

„Subiectul a trezit apoi victima inarmata cu o foarfeca si a cerut victimei sa-i acorde asistenta. Individul a amenintat victima si a ridicat toate telefoanele/telefoanele mobile din locuinta pentru a impiedica victima sa comunice cu oricine”, se arata in comunicat. „De asemenea, subiectul a plasat victima in baia de la subsol, asigurand usa cu un scaun.”

De atunci, barbatul a fost acuzat de mai multe infractiuni, inclusiv de „violare de domiciliu cu o arma periculoasa, rapire agravata in timp ce era inarmat cu o arma periculoasa si atac agravat impotriva unui ofiter de politie”. Deocamdata, anchetatorii cred ca suspectul nu avea nicio legatura anterioara cu Holt, iar invazia a fost intamplatoare.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *