O defalcare a noilor scurgeri

O defalcare a noilor scurgeri

Salutari Calatori. au existat o tona de noi scurgeri pentru viitorul personaj Ayato de la Genshin Impact. Din moment ce, exista o multime de despachetat, asa ca, mai intai, iata un meme care descrie perfect cum ne simtim dupa exact o zi de la lansarea v2.5 si intre scurgerile potentiale v2.6:

comunitatea genshin astazi: pic.twitter.com/aUkQHiFM3M

Daca sunteti ca mine, probabil ca ati asteptat cu nerabdare Kamisato Ayato, evazivul frate mai mare al lui Ayaka (un sprijin pentru acest cameo de 5 secunde care m-a facut sa tip). Cu toate acestea, Hoyoverse a dezvaluit recent o prima privire asupra lui Ayato, chiar inainte de Livestream v2.5 din 4 februarie.

Ca sa fiu sincer, pana acum au fost dezvaluite putine lucruri despre Ayato, asa ca jucatorii devoreaza toate informatiile pe care le pot obtine din scurgerile dubioase care vin din diverse surse. Avand in vedere lipsa de informatii credibile despre Ayato in acest moment, va rugam sa luati fiecare zvon sau scurgere de informatii cu un graunte de sare.

in scurgerile anterioare, unele informatii datamined postate de u/KisakiS2IzYWtp sugereaza ca Ayato va fi un utilizator de sabie Hydro, ceea ce l-ar face doar al doilea personaj Hydro care manuieste o sabie (dupa Xingqiu) si o mare completare a abilitatilor Cryo ale surorii sale Ayaka. Recent, un videoclip a fost scapat de catre utilizatorul Twitter Waffel care ne ofera o prima privire asupra lui Ayato in beta, animatiile sale de lupta si Kit, astfel incat se confirma faptul ca Ayato este un utilizator de Hydro Sword.

[2.6 Beta] Prezentarea jocului Ayato

Transmisibil: https://t.co/c7Mep73tQk

Citeste si: Steam Deck: Tot ce stim despre PC-ul de gaming portabil al celor de la Valve

Conform acestui videoclip, abilitatea lui Ayato este similara cu cea a lui Shenhe’s Burst (Ult-ul ei) pentru a invoca o forma de umbra a lui Ayato si ii permite sa provoace daune masive cu Hydro plus bonusul de viteza de atac pe langa atacurile normale. Se zvoneste ca forma de umbra va provoca daune AOE dusmanilor si ii va provoca intr-un mod similar cu abilitatea Ushi a lui Arataki Itto.

Se presupune ca Ayato’s Burst (sau Ult) schimba daunele de la atacurile normale, atacurile grele si atacurile in cadere in daunele hidro-elementale si ofera un bonus la viteza de atac si raza de actiune a personajului activ. Din punct de vedere vizual, se zvoneste ca acest Burst creeaza un efect de ploaie similar cu Ganyu’s Burst si provoaca daune Hydro masive intr-un anumit interval AOE.

Un alt videoclip dezvaluie o privire mai atenta la Kit-ul, Materialele si animatiile lui Ayato, in special animatiile sale Idle si ceea ce ar putea fi arta Sabiei sale Signature 5* care inca nu a fost lansata sau este doar un placeholder.

intrebarea mea principala este: de ce poarta omul o ceasca de ceai Boba Tea la pachet in felul acesta?

Pe baza informatiilor adunate aici, Ayato are potentialul de a fi un mare DPS Carry cu suporturile potrivite, cum ar fi Fischl, Rosaria si Thoma, si un Sub-DPS extrem de practic pentru o unitate DPS principala Cryo sau Electro, cum ar fi Hu Tao, Ayaka, Raiden Shogun, Yae Miko, Ganyu sau Keqing.

Sper ca Primogemele voastre sunt pregatite.

De asemenea, cititi: Genshin Impact Yae Miko DPS DPS Build Guide: Cele mai bune arme, artefacte, compozitii de echipa pentru acest personaj

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *