NYT a schimbat acum oficial lista de solutii Wordle

NYT a schimbat acum oficial lista de solutii Wordle

Achizitionarea de catre New York Times a Wordle a starnit deja cateva controverse, de la stergerea sirurilor jucatorilor pana la eliminarea cuvintelor ofensatoare din lista de cuvinte valide. Astazi avem confirmarea ca NYT nu a schimbat doar lista de cuvinte valide, ci si solutiile.

Wordle 241, care este puzzle-ul pentru 15 februarie, are un raspuns diferit in functie de faptul ca joci pe site-ul live NYT sau pe o versiune descarcata sau in cache a site-ului original powerlanguage.co.uk. NYT nu a schimbat complet lista de solutii, ci doar a eliminat cateva raspunsuri selectionate, ceea ce inseamna ca jucatorii care raman la versiunea originala a Wordle vor fi acum cu o zi in urma solutiilor celorlalti.

Cele ce urmeaza vor contine spoilere pentru versiunea originala, in cache, a Wordle:

Cuvantul care a fost destinat pentru Wordle 241 a fost „AGORA”, un cuvant originar din greaca veche care se refera la spatiul public central al unui oras. Acest cuvant a fost eliminat din versiunea NYT a jocului, iar in schimb solutia originala pentru Wordle 242 a fost mutata cu o zi mai devreme. Contrar afirmatiilor potrivit carora publicatia ar face Wordle mai greu, NYT a precizat intr-o declaratie ca a ales sa elimine cuvintele obscure din lista de raspunsuri, precum si cuvintele „insensibile sau ofensatoare”.

„AGORA” a fost eliminat din lista de solutii din cauza obscuritatii sale, impreuna cu viitoarele solutii „PUPAL” si „FIBRE”, ortografiat in limba britanica. De asemenea, NYT a eliminat viitoarele raspunsuri „SLAVE”, „LYNCH” si „WENCH”, in temeiul regulii sale „insensibile sau ofensatoare”.

Pentru jucatorii care continua sa foloseasca versiunea originala a Wordle, fie ca au o fila de browser deschisa la site-ul original, fie ca au pagina web descarcata, lista divergenta de solutii constituie o problema.

O parte din atractia Wordle a fost faptul ca toata lumea din intreaga lume impartaseste acelasi raspuns zilnic. Atractia sociala a jocului incepe sa se diminueze atunci cand oamenii au solutii diferite la aceleasi puzzle-uri, ceea ce poate duce la certuri si acuzatii de inselaciune, asa cum a descoperit recent starul NBA Karl-Anthony Towns.

in ceea ce priveste valoarea sa, cei care au vechea lista de cuvinte pot actualiza destul de usor daca aleg sa faca acest lucru. Lista de cuvinte se va actualiza automat daca jucatorii isi reimprospateaza fereastra browserului sau pot trece la o versiune live a site-ului in loc sa o descarce. Totusi, aceasta solutie nu este atat de utila pentru cei care aleg sa joace versiunea de dinainte de NYT a jocului.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *