"Nu mai pot face asta"- S1mple

„Nu mai pot face asta”- S1mple, profesionistul ucrainean de Esports, face apel la pace pe fondul incursiunii Rusiei in Ucraina

Incursiunea rusa in Ucraina pare sa fi escaladat dincolo de orice imaginatie, deoarece armata rusa si-a inceput inaintarea in tara. Au existat mai multe rapoarte si actualizari ale bombardamentelor si rachetelor lansate de cand a inceput si nu face decat sa se intensifice.

in timp ce lumea priveste cu neincredere totala, o persoana din lumea epsorts si a jocurilor de noroc experimenteaza de aproape acest eveniment teribil. S1mple, care este un profesionist CS: GO pentru organizatia ucraineana Natus Vincere, se afla in prezent in Ucraina, chiar in mijlocul conflictului.

Citeste si: „incearca sa te uiti in continuare: CEO-ul EA da vina pe licenta FIFA pentru lupta pe care o intampina jocurile sale de fotbal

De cand a inceput incursiunea, el a postat pe Twitter doua actualizari despre acelasi lucru si este in mod clar ingrozit de ceea ce se intampla in tara sa. in traducere aproximativa, el a scris: „Va rog, va rog, opriti-va, nu mai pot face asta, avem cu totii nevoie de pace.” in timp ce Rusia avansa in tara sa natala.

Пожалуйста, прошу вас, хватит, я так уже не могу, нам всем нужен мир

intr-o alta actualizare, el chiar a scris pe Twitter ca orasul sau este bombardat. Ne putem doar imagina prin ce trece in acest moment. Pentru a-i acorda un sprijin moral, comunitatea de jucatori s-a mobilizat si ea in sprijinul sau si s-a rugat pentru siguranta sa. Colegul sau de la CS: GO, „FalleN”, i-a acordat, de asemenea, sprijin, spunand: „Atat de trist. Rugaciunile mele pentru toti cei implicati”

Pe masura ce criza dintre Ucraina si Rusia are efecte de anvergura asupra pietelor si economiilor din Europa, efectele sale vor fi resimtite si in sectorul esports si al jocurilor de noroc din Europa. Nu va fi o surpriza daca multe dintre turneele de sporturi electronice vor fi anulate sau amanate, avand in vedere amploarea evenimentelor din Ucraina.

Efectele acestei incursiuni vor fi de mare amploare si doar timpul va spune ce se va intampla in continuare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *