Noul mod meteo din Dying Light 2 creste sansele de vreme innorata si ceata
|

Noul mod meteo din Dying Light 2 creste sansele de vreme innorata si ceata

Un nou mod pentru Dying Light 2 care a fost lansat online astazi imbunatateste atmosfera jocului prin modificarea sistemului meteo.

Mod-ul Moody Weather este o modificare simpla a configuratiei meteo implicite care creste sansele de vreme acoperita si ceata.

Dying Light 2 1.0.6 PC Patch introduce noi setari grafice, imbunatatiri ale stabilitatii si multe altele

imi place cel mai mult DL atunci cand ploua. in DL2, aceasta spala toate culorile suprasaturate mai bine decat orice reshade, iar cerul acoperit, ceata sau ploaia au o atmosfera generala mai buna. in plus, in vanilie, de obicei, abia daca exista in jur de 3% pentru a intalni furtuna.

Aceasta este doar o simpla modificare, care creste sansele de vreme innorata si ceata in toate orele zilei, mult peste cerul senin, cu sanse mai mari de ploaie si furtuna. Nu ezitati sa modificati % dupa bunul dumneavoastra plac.

in joc, NPC-urile se plang adesea de lipsa ploii, iar cerul senin este un fel de „canon”, asa ca folositi-l doar daca va place atmosfera in locul dialogului (sau folositi versiunea Dark Drought a pak-ului, care pastreaza ploaia mai aproape de valorile originale).

Mod-ul Dying Light 2 Moody Weather poate fi descarcat de pe Nexus Mods.

Dying Light 2 este acum disponibil pe PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S si Xbox One. Aflati mai multe despre jocul celor de la Techland consultand recenzia lui Nathan.

Dying Light 2 Stay Human este un alt teren de joaca antrenant de parkour si zombi-pummeling de la Techland, desi, uneori, cusaturile care tin totul impreuna sunt putin evidente. Avand in vedere defectiunile jocului, micile neplaceri de joc si povestea si lumea impartita in doua in mod grosolan, rapoartele despre problemele din spatele scenei par prea plauzibile. Acestea fiind spuse, fundatia de aici este solida ca piatra, iar Techland a dovedit ca este un constructor capabil pe termen lung, asa ca sunt increzator ca brazii lui Dying Light 2 pot fi alimentati pana la o flacara completa in timp.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *