Noul logo al Street Fighter 6s ar putea fi o imagine de stoc modificata - Destructoid

Noul logo al Street Fighter 6s ar putea fi o imagine de stoc modificata – Destructoid

Fanii nu sunt fericiti si nu ii condamn

The Street Fighter este cunoscuta pentru intensitatea sa vibranta, ceva ce era predominant in gameplay-ul sau, in designul luptatorilor si, la naiba, chiar si in fonturile logo-urilor sale. De aceea, cand a fost anuntata ieri cea de-a sasea intrare in serie, fanii au fost dezamagiti sa vada ca seria ia o turnura sumbra pentru minim. Sfarsitul Street Fighter 6 a fost incheiat cu o prezentare a logo-ului jocului, un lucru pe care fanii francizei il asteapta de obicei cu nerabdare – in schimb, jucatorii s-au confruntat cu o emblema „SF” cu un mic numar 6 lipit pe ea.

Bineinteles, internetul a fost inundat de fani care si-au impartasit parerile despre noua directie si nu a durat mult pana cand Aurich Lawson de la Ars Technica a gasit asemanarea dintre noul logo si un design de stoc de 80 de dolari de pe site-ul Adobe.

sablonul logo-ului de stoc a fost creat initial de un utilizator numit xcoolee, dar este foarte posibil ca Capcom (sau orice alta parte responsabila) sa fi cumparat drepturile asupra designului si sa-l modifice pentru Stret Fighter 6, asa cum este permis de Adobe atunci cand desenele sunt destinate utilizarii comerciale.

Se pare ca acelasi logo de stoc a fost folosit si pentru conventia SF Connexion sci-fi din Franta, deci nu este nici prima data cand acest logo a facut turul.

Ironia sortii este ca Street Fighter isi sarbatoreste anul acesta cea de-a 35-a aniversare, iar Capcom a scos pe piata ceva care este atat de ne-Street Fighter… da, asta e un „yikes” din partea mea. Personal, cred ca minimalismul a fost o plaga pentru toate formele de design de ani de zile si nimic nu ma doare mai mult decat sa vad cum acesta preia controlul asupra uneia dintre cele mai bombastice serii care a existat anterior.

Deocamdata este doar logo-ul, desigur, dar cat timp va dura pana cand va invada jocul in sine? Dati-mi maximalismul sau nu-mi dati nimic.
[Sursa imaginii recomandate: Kotaku]

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *