Noua actualizare Google Files va permite utilizatorilor sa elibereze mai mult spatiu de stocare pe smartphone-urile lor

Noua actualizare Google Files va permite utilizatorilor sa elibereze mai mult spatiu de stocare pe smartphone-urile lor

Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confrunta utilizatorii de smartphone-uri este aceea de a nu avea suficient spatiu de stocare. De cand a intrat in era smartphone-urilor, fiecare utilizator isi transfera datele de pe smartphone-ul anterior pe cel nou. Acest lucru face ca utilizatorul sa foloseasca cea mai mare parte a spatiului de stocare pus la dispozitie de smartphone chiar inainte de a incepe sa il foloseasca.

Citeste si: „Nu mai este nevoie de un smartphone pentru a face acest lucru: Realme se pregateste sa prezinte cea mai rapida tehnologie de incarcare a smartphone-urilor din lume si GT2 Pro la MWC 22

Google a recunoscut aceasta problema si a planificat sa lanseze o noua actualizare a aplicatiei Files care va optimiza spatiul de stocare al smartphone-ului. Google a lansat aplicatia Files pentru ca utilizatorii sa-si poata gestiona si accesa mult mai liber datele. aplicatia le permite utilizatorilor sa acceseze fiecare fisier prezent pe smartphone in mod individual, unde pot modifica, edita si sterge aceste fisiere in functie de vointa lor.

Files ca aplicatie este complexa si contine o cantitate uriasa de fisiere importante si nedorite, manevrarea prin aceasta aplicatie si gasirea acestor fisiere nedorite poate fi o sarcina derutanta pentru multe persoane. Potrivit rapoartelor realizate de Android Police si Gadgets Now, Google a lansat o actualizare pentru aplicatia Files care va introduce o noua functie numita „Search Chip Filters”. Aceste Search Chip Filters vor scana prin smartphone-ul utilizatorului si ii vor oferi acestuia rezultate care contin fisierele nedorite pe care le poate sterge pentru a elibera spatiu de stocare pe smartphone-ul sau.

Imagine reprezentativa

Search Chip Filters pentru aplicatia Google Files nu va fi folosita doar pentru a elimina fisierele nedorite de pe smartphone, deoarece utilizatorii pot folosi aceasta functie si pentru a adauga filtre la cautare, astfel incat sa apara doar rezultatele dorite.

Un utilizator ar putea cauta fotografii, aplicatii sau documente, iar toate fisierele legate de cautare vor aparea in rezultate, clasificate in functie de natura lor. Aceasta noua functie va permite utilizatorului sa aiba o gestionare mult mai buna a fisierelor si sa acceseze fisierele dorite cu mult mai multa usurinta.

Continuati sa cititi: Cele mai bune setari, functii si trucuri ascunse pentru camera foto a lui Vivo V23e

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *