Noua actualizare 1.06 a lui Dying Light 2 a fost lansata pentru PS5/PS4; repara bug-ul Death-Loop si calatoria rapida
|

Noua actualizare 1.06 a lui Dying Light 2 a fost lansata pentru PS5/PS4; repara bug-ul Death-Loop si calatoria rapida, adauga un sistem de salvare de rezerva si multe altele

Actualizarea 1.06 a jocului Dying Light 2 tocmai a fost lansata pentru PlayStation 5 si PlayStation 4, si iata ce face aceasta.

Noul patch (versiunea 1.006 pe PS5) include corectii pentru mai multe probleme raportate, inclusiv o corectie pentru bug-ul death-loop. in plus, aceasta actualizare ofera diverse imbunatatiri ale stabilitatii, rezolva majoritatea problemelor legate de audio pe PS4 si adauga un sistem Backup Save care permite jucatorilor sa revina la progresul jocului. De asemenea, aceasta actualizare are ca scop rezolvarea problemei calatoriei rapide dupa ce jocul principal a fost terminat.

MONOPRICE Monitorul de vanzare incepe „Twos-Day” (aka 2/02/2022), oferind preturi unice pentru unele dintre afisajele lor de top!

Mai jos veti gasi notele de lansare pentru acest patch, asa cum au fost furnizate de Techland.

Dying Light 2 Patch 1.0.6 Note de lansare PS5/PS4

– Corectare pentru bug-ul de bucla a mortii. Aceasta previne jucatorii de cazuri noi si le repara pe cele existente.

– Adaugat sistemul Backup Save care permite jucatorilor sa revina la progresul jocului si la inventarul lor la punctul de salvare securizat al povestii din ultimul joc.

– Fixarea majoritatii problemelor legate de audio pe PlayStation 4.

– Calatoria rapida functioneaza acum asa cum era prevazut dupa ce povestea principala a fost terminata.

– Multiple imbunatatiri ale stabilitatii.

Mai multe informatii despre lansarea patch-urilor pe PC si Xbox vor fi impartasite in curand.

Dying Light 2 este disponibil acum pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S si PC. De la lansarea jocului la inceputul acestei luni, au fost lansate doua pachete DLC gratuite, cel mai recent fiind „Ronin Pack”.

Am analizat jocul la lansare si am laudat personajele, parkour-ul, grafica si designul orasului.

Dying Light 2 Stay Human este un alt teren de joaca antrenant de parkour si zombii de la Techland, desi, uneori, cusaturile care tin totul impreuna sunt putin evidente. Avand in vedere glitch-urile jocului, micile neplaceri de joc si povestea si lumea grosolan bisectate, rapoartele despre problemele din spatele scenei par prea mult decat plauzibile. Acestea fiind spuse, fundatia de aici este solida ca piatra, iar Techland a dovedit ca este un constructor capabil pe termen lung, asa ca sunt increzator ca brazii lui Dying Light 2 pot fi alimentati pana la o flacara completa in timp.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *