Noile Sonys LinkBuds sunt diferite de orice casti Bluetooth pe care le-ati folosit vreodata

Noile Sonys LinkBuds sunt diferite de orice casti Bluetooth pe care le-ati folosit vreodata

Cele mai multe casti si casti incearca sa blocheze orice zgomot care nu este filtrat in urechi prin intermediul driverelor, dar noile LinkBuds de la Sony accepta sunetele exterioare ca parte a identitatii lor. LinkBuds se adreseaza ascultatorilor care doresc sau au nevoie sa auda atat sunetul lor privat, cat si lumea din jurul lor. Aceste casti unice pot fi comandate in culorile gri sau alb la pretul de 180 de dolari la Amazon, Best Buy si Sony.

Avand in vedere faptul ca multi dintre noi au cumparat in mod traditional o pereche solida de casti sau casti sau casti cu anulare a zgomotului, este de inteles sa fim sceptici cu privire la premisa LinkBuds. Pentru cine sunt mai exact aceste casti? Cateva exemple: Jucatorii de jocuri mobile care cauta lumea realitatii augmentate Pokemon, parintii care doresc sa asculte altceva decat Sesame Street, dar care trebuie sa fie disponibili pentru a-si auzi copiii cerand o alta gustare, lucratorii de la birou care nu isi pot ignora complet colegii din apropiere sau oricine are in mod regulat doar un singur AirPod in acelasi timp.

LinkBuds au un factor de forma inedit, deoarece au forma unui simbol al infinitului – practic, doua piese circulare puse impreuna. in loc sa intre in canalul urechii, aceste buds se sprijina usor, dar sigur pe urechea cu ajutorul unor carlige de cauciuc care se introduc sub creasta de deasupra canalului auditiv. Exista cinci dimensiuni diferite de carlige pentru a va ajuta sa va potriviti perfect. Cercul inferior are un design cu inel deschis pentru a permite sunetului sa se strecoare in urechi din exterior.

Din moment ce LinkBuds sunt concepute pentru un stil de viata mereu conectat, este logic ca factorul de forma vizeaza un confort de lunga durata. Am testat acest obiectiv purtandu-le timp de opt ore fara intrerupere (cu mici pauze pentru incarcare). Fiind o persoana care considera ca castile traditionale devin deranjante dupa cateva ore de utilizare, am fost extrem de impresionat de faptul ca nu am simtit niciun disconfort. De fapt, uneori am uitat chiar ca sunt atasate la urechi, ceea ce se datoreaza probabil partial designului lor usor.

Sony LinkBuds

Galerie

Mai important, LinkBuds reusesc ca dispozitiv de ascultare. I-am purtat in preajma copiilor mei si am constatat ca puteam sa aud atat muzica mea, cat si pe ei in mod clar. Am putut purta conversatii fara a cadea in capcana de a vorbi mai tare decat intentionam si, in general, m-am simtit conectat atat la sunetul din urechi, cat si la sunetele din jurul meu. Eram ingrijorat ca designul va duce la faptul ca muzica mea va fi auzita de toata lumea din apropiere, dar nu a fost deloc asa.

Cu ajutorul DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), LinkBuds ofera un sunet clar si impresionant prin intermediul driverelor de 12 mm. Atunci cand utilizati aplicatia Sony Headphone Connect, nivelurile de sunet se adapteaza la situatia in care va aflati, astfel incat volumul scade automat atunci cand va aflati in locuri linistite si creste daca exista agitatie in jur. Poti sa pui pe pauza continutul media sau sa treci la urmatoarea piesa prin simpla atingere in fata urechii tale, mai degraba decat prin intermediul castilor in sine.

Sony a incheiat parteneriate cu mai multe companii in timpul dezvoltarii LinkBuds, inclusiv cu dezvoltatorul Pokemon Go Niantic, Microsoft si Spotify. LinkBuds suporta Microsoft Soundscape pentru a oferi indicii audio in functie de mediul inconjurator. Soundscape utilizeaza senzorii giroscopici ai LinkBuds pentru a detecta si a se concentra pe sunete in functie de ceea ce priviti. Este, in esenta, o harta audio care va tine la curent cu imprejurimile, ceea ce se aliniaza cu designul LinkBuds. De exemplu, ati putea configura rute pentru alergari in jurul cartierului. Daca sunteti abonat la Spotify, LinkBuds suporta Spotify Tap, care este o modalitate de a reveni la muzica de unde ati ramas cu o singura atingere.

La fel ca majoritatea castilor Bluetooth, puteti folosi LinkBuds pentru a efectua apeluri. Tehnologia de izolare a vocii ineaca zgomotul ambiental, astfel incat sa puteti avea o conversatie clara. De asemenea, puteti activa o setare care opreste automat muzica atunci cand incepeti sa vorbiti. Utilizatorii de Android si iOS pot folosi asistentul vocal Alexa de la Amazon, iar Google Assistant este, de asemenea, disponibil pentru utilizatorii de Android.

Puteti obtine pana la 5,5 ore de redare cu o incarcare completa, iar carcasa de incarcare inclusa adauga inca o duzina de ore. Cu ajutorul tehnologiei de incarcare rapida, puteti pune LinkBuds in carcasa de incarcare si puteti obtine 90 de minute de redare dupa o incarcare de 10 minute.

Daca preferati si va permiteti luxul de a bloca zgomotul din jur si de la alte persoane, LinkBuds probabil ca nu va va atrage. Dar daca va jucati destul de mult in deplasare, aveti nevoie sa fiti prezent la locul de munca sau aveti copii acasa, LinkBuds va ofera o modalitate excelenta de a ramane conectati.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *