Noile skin-uri NBA din Fortnite sarbatoresc 75 de ani de existenta a ligii

Noile skin-uri NBA din Fortnite sarbatoresc 75 de ani de existenta a ligii, alaturi de Hub-ul All-Star din joc

Fortnite si NBA fac din nou echipa. Epic a dezvaluit noul set NBA 75, o colectie de noi skin-uri pentru personaje din joc, imbracate in tinute de incalzire inainte de meci, cu culorile si logo-urile NBA. Viitoarea colaborare arata complet diferit de setul In The Paint de anul trecut, care a debutat cu tricouri de echipa pentru fiecare echipa din liga, desi acel set a revenit astazi alaturi de noile stiluri. Cu toate acestea, exista mai mult decat lucruri de cumparat cu acest crossover, asa ca iata tot ce trebuie sa stii despre noua colaborare Fortnite / NBA.

Fortnite All-Star Hub

in contextul in care meciul NBA All-Star incepe duminica aceasta, 20 februarie, jucatorii din Fortnite pot intra pe teren pentru ei insisi in noul All-Star Hub. Disponibila pana la ora 7 AM PT / 10 AM ET pe 23 februarie, aceasta destinatie in joc ofera mai multe terenuri de baschet, cabine foto si zone de relaxare cu momente importante din NBA pe care sa le urmaresti.

Saptamana aceasta, in Fortnite, mingea este viata.

Galerie

Votul fanilor pentru a decide urmatorul emote NBA

Alaturi de noul hub de joc, jucatorii pot vota, de asemenea, pentru unul dintre cele trei emote-uri inspirate din NBA care vor ajunge in joc. Trei dintre All-Stars din acest an – Trae Young, Giannis Antetokounmpo si Joel Embiid – au emote-uri in joc, iar fanii pot vota pentru ca preferatul lor sa ajunga in Item Shop din cadrul All-Star Hub.

Skins NBA 75 si noi stiluri In The Paint

in plus fata de noul set NBA 75, jucatorii care detin oricare dintre cele 10 skin-uri din setul In The Paint vor debloca doua noi modele de tricouri pentru personajul lor, All-Star Red si All-Star Grey, ca o modalitate de a comemora jocul din acest weekend. Skins In The Paint dispun de un tricou personalizabil care poate purta orice numar de tricou si orice stil de echipa (hai Celtics), ceea ce inseamna ca numarul de optiuni de stil pentru orice personaj In The Paint a crescut la 32 incepand de astazi.

All-Star Hub, setul In The Paint si setul NBA 75, toate sunt in joc in acest moment, iar emote-ul votat de fani nu a fost inca determinat. Trage cu arma, dar pastreaza niste V-Bucks pentru skin-urile Uncharted care au fost dezvaluite la inceputul acestei saptamani.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *