Noile skin-uri gratuite Halo Infinite arata aproape identic cu Halo 5 Max Rank Rewards

Noile skin-uri gratuite Halo Infinite arata aproape identic cu Halo 5 Max Rank Rewards

343 Industries a recompensat jucatorii care au atins rangul maxim in Halo 5: Guardians cu un lot special de skin-uri pentru Halo Infinite. Treceti rapid inainte cateva luni mai tarziu, iar skin-urile care sunt aproape identice cu skin-urile de recompensa pentru rangul 152 sunt acum oferite gratuit, suparand unii fani de mult timp.

Noile skin-uri gratuite sunt recompense pentru vizionarea finalei regionale nord-americane a Halo Championship Series. Jucatorii care urmaresc trei ore de transmisiuni de calificare pe Twitch vor fi recompensati cu un skin Assault Rifle, Battle Rifle si Sidekick. Exista, de asemenea, o postura de victorie gratuita pusa la bataie.

Skins-urile gratuite sunt grozave, dar este usor de inteles de ce cei mai dedicati jucatori din Halo 5 ar fi suparati. Potrivit creatorului de continut Halo Mint Blitz (care a realizat un videoclip pe aceasta tema), pentru a obtine rangul 152 in Halo 5 este nevoie de mii de ore. Faptul ca skin-urile HCS gratuite necesita trei ore de vizionare a unui stream pentru a fi revendicate si arata incredibil de asemanator cu recompensele de rang 152 din Halo 5 pare lipsit de respect fata de cei mai dedicati jucatori din Halo 5.

Exista cateva diferente intre skin-uri, oricat de subtile ar fi ele. in timp ce skin-urile Watchdog din Halo 5 sunt rosii si albe, skin-urile HCS adauga o mica pata de albastru la partea inferioara a fiecarei arme. Nuanta de rosu este, de asemenea, usor diferita intre skin-uri. in afara de asta, este dificil sa deosebesti skin-urile HCS si rank 152.

343 Industries nu a comentat inca plangerile fanilor. Cel mai recent, dezvoltatorul a facut o incursiune profunda in unele dintre problemele tehnice curente ale Halo Infinite, inclusiv solutiile la care lucreaza dezvoltatorul in ceea ce priveste inregistrarea loviturilor si desincronizarea serverului.

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *