Noile leak-uri ale Xperia 5 IV dezvaluie un chipset Snapdragon 8 Gen 1 Plus si alte detalii

Noile leak-uri ale Xperia 5 IV dezvaluie un chipset Snapdragon 8 Gen 1 Plus si alte detalii

Sony este una dintre primele companii care a intrat pe piata smartphone-urilor, dar nu si-a putut mentine pozitia din cauza concurentei fara precedent. Cu toate acestea, a revenit in ultimii ani cu Sony Xperia 1 si seria Xperia 5, care se ridica la nivelul concurentilor sai cu Android. Viitorul smartphone al companiei este Sony Xperia 5 IV si este un flagship foarte asteptat, care va fi anuntat in curand.

Citeste si: Sony Xperia Sony: Lansarea Vivo V23e India: Pret, specificatii, caracteristici si alte detalii pe care ar trebui sa le stiti

Chipset Snapdragon 8 Gen 1 in Sony Xperia 5 IV

Sony Xperia 5 IV a generat o cantitate decenta de hype in ultima vreme, iar meritul pentru acest lucru poate fi atribuit scurgerilor si zvonurilor recente legate de caracteristicile si specificatiile smartphone-ului. Una dintre scurgeri care a atras cea mai mare atentie este chipset-ul cu care se preconizeaza ca va fi livrat noul smartphone.

Rapoartele si scurgerile anterioare sugerau ca Sony Xperia 5 IV va fi lansat cu Snapdragon 8 Gen 1. O noua scurgere sugereaza ca firma va renunta la acest chipset pentru un chipset mai modernizat, chipset-ul Snapdragon 8 Gen 1 Plus.

Detalii despre camera si alte caracteristici care au facut obiectul unor scurgeri de informatii

Alte caracteristici si actualizari hardware au fost, de asemenea, furnizate prin scurgeri si zvonuri. Deoarece Sony Xperia 5 IV este o versiune mai mica a lui Sony Xperia 1 IV, Sony Xperia 5 IV va imparti majoritatea caracteristicilor sale cu acest dispozitiv. in primul rand, configuratia camerei foto a viitorului smartphone va ramane aceeasi ca cea de pe Sony Xperia 5 III. Acesta va avea o configuratie cu trei obiective in partea din spate, cu un fotograf principal de 12 megapixeli, un obiectiv ultra-wide de 12 megapixeli si un obiectiv cu zoom optic 3x de 12 megapixeli.

Se speculeaza ca Sony Xperia 5 IV va avea un ecran de 6,1 inci cu sticla Corning Gorilla Glass pentru protectie. Nu au sosit inca scapari pentru baterie, dar se presupune ca aceasta va fi putin mai mare decat predecesorul sau, Sony Xperia 5 III, care avea o baterie de 4500 mAh.

Deocamdata, data de lansare pentru Sony Xperia 5 IV nu a fost furnizata, dar multi speculeaza ca smartphone-ul va avea aceeasi fereastra de lansare ca si predecesorul sau. Sony Xperia 5 III a fost lansat in luna octombrie a anului trecut, iar aceeasi fereastra poate fi presupusa pentru acest an si pentru Sony Xperia 5 IV.

Continuati sa cititi: Samsung Galaxy S22 Ultra: Top 10 caracteristici care il fac smartphone-ul perfect

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *