Noile capturi de ecran din Final Fantasy Origin prezinta Expert Jobs
|

Noile capturi de ecran din Final Fantasy Origin prezinta Expert Jobs, abilitati de actiune, locatii si multe altele

Noul Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin au fost partajate online capturi de ecran, prezentand Expert Jobs, abilitati si multe altele.

Noile capturi de ecran, care pot fi gasite mai jos, dezvaluie Dark Knight, Void Knight si Ninja Expert Jobs, precum si Action Abilities, locatii precum Mount Gulg si The Ancients’ Towers si multe altele.

Noul mod Final Fantasy VII Remake accelereaza rata de respawn a inamicilor

O noua postare pe Blogul Oficial PlayStation aprofundeaza, de asemenea, Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin Job System, modul in care joburile au fost adaptate fata de iteratiile lor originale si multe altele. Puteti gasi postarea de pe blog aici.

Poate va intrebati cum am ales aceste locuri de munca – si celelalte pe care le puteti echipa. Ideile specifice pentru fiecare au venit din multe surse si de la oameni diferiti, dar toate au acelasi punct de plecare: armele.

inca de la inceput, am definit armele pe care am vrut sa le includem in joc. Odata ce acest lucru a fost finalizat, am lucrat in sens invers pentru a defini ce locuri de munca si actiuni am putea adauga care sa sustina aceste tipuri de arme diferite.

De exemplu, aveam o sulita, asa ca ne-am gandit la potentiale joburi care ar putea folosi aceasta arma. Daca vorbim despre utilizatorii de sulita in Final Fantasy, pur si simplu are trebuie sa fie un Dragoon, nu?

De acolo, a trebuit sa ne gandim la abilitatile pe care le-ar avea un Dragoon si la tipul de miscare pe care ar trebui sa il aiba. Odata ce am stabilit conceptul general, ne-am uitat la restul seriei pentru a gasi actiuni si abilitati pe care le-am putea incorpora in joc pentru a-i da acel sentiment autentic de „Final Fantasy”.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin se lanseaza pe 18 martie pe PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S si Xbox One la nivel mondial.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *