Noi impresii SteelSeries Arctis 7+ Wireless
|

Noi impresii SteelSeries Arctis 7+ Wireless

in paralel cu lansarea consolelor next-gen in noiembrie 2020, SteelSeries a lansat noua linie de casti wireless Arctis 7, care include modelul 7X pentru Xbox si 7P pentru PlayStation. Recent, marca a lansat modele actualizate in aceasta linie – Arctis 7 + si 7P +.

Noul model actualizat 7P+ pentru PS5 a fost deja inclus in lista noastra cu cele mai bune casti pentru console, iar acum am vrut sa va impartasesc impresiile mele despre noul model 7+ obisnuit. in timp ce linia Arctis 7 a fost deja extinsa cu 7X si 7P la sfarsitul anului 2020, modelul original 7 dateaza din 2016. Acest nou model + actualizeaza acest set de casti vechi cu caracteristicile modelului 7P+, inclusiv durata de viata a bateriei mult imbunatatita si incarcarea rapida USB-C. O alta caracteristica noua si excelenta a modelului actualizat este posibilitatea de a se conecta la aproape toate dispozitivele care accepta USB-C. in timp ce modelul original Arctis 7 era capabil sa se conecteze fara fir prin diverse dispozitive prin USB obisnuit, acesta nu se putea conecta fara fir la dispozitive mobile sau la Nintendo Switch in modul portabil. La fel ca modelele actualizate Arctis 7X/7P si 7P+, noul 7+ se conecteaza fara fir la practic orice suporta USB-C, inclusiv PC, Mac, PS4/PS5, Switch si dispozitive Android, facand astfel din 7+ una dintre cele mai versatile oferte de casti wireless.

MSI Optix MEG381CQR Plus, ecran de gaming de inalta calitate cu rezolutie UWQHD+ si interfata HMI revolutionara

La fel ca si modelul original Arctis 7 si noile modele, modelul 7+ ofera o experienta sonora excelenta intr-un spectru larg si aduce un confort deosebit, chiar si in timpul sesiunilor de joc mai lungi. Exista putine casti care pot rivaliza cu confortul pe care il ofera linia Arctis de la SteelSeries.

Noul Arctis 7+ suporta incarcare prin USB-C.

Spre deosebire de modelul 7P+, noul 7+ vine doar intr-un design negru si, in timp ce modelul 7P este conceput special pentru utilizarea pe PlayStation 5, modelul 7+ este mai degraba orientat catre utilizarea pe PC. Cu toate acestea, functioneaza fara probleme si pe PC, Mac, PS4/PS5, Switch si dispozitive Android.

La fel ca omologul sau de pe PlayStation, 7+ ofera peste 30 de ore de utilizare cu o singura incarcare, iar incarcarea prin USB-C ofera suficienta energie pentru aproximativ 3 ore in 15 minute. in ceea ce priveste principala diferenta dintre 7+ si noul 7P+, in afara de faptul ca este disponibil doar in culoarea neagra, aceasta consta in faptul ca 7+ este echipat cu o rotita ChatMix pe ureche. in schimb, SteelSeries a optat pentru un cadran cu ton lateral (monitorizare microfon) pe 7P+.

Noul Arctis 7+ (la fel ca si 7P+) este una dintre cele mai bune oferte wireless de pe piata in acest segment – ofera un sunet si o calitate excelenta a constructiei, combinate cu un confort remarcabil si suport pentru numeroase platforme.

Arctis SteelSeries 7+ este disponibil la pretul de 169,99 dolari in SUA si 199,99 euro in Europa.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *