Noi capturi de ecran incantatoare din Elden Ring au aparut de la avanpremiera jocurilor
|

Noi capturi de ecran incantatoare din Elden Ring au aparut de la avanpremiera jocurilor

Un set de noi capturi de ecran Elden Ring au iesit la iveala din avanpremiera jocului.

Embargoul de previzualizare pentru mult-asteptatul titlu de la FromSoftware a fost ridicat recent, iar cateva capturi de ecran foarte aratoase au aparut acum online, prezentand mediile si inamicii jocului. Bineinteles, fiind fanii Elden Ring care suntem, nu am putut ascunde aceste noi ecrane de cititorii nostri. Veti gasi noile capturi de ecran mai jos.

Serviciile Dark Souls Online vor fi restabilite pana dupa lansarea Elden Ring; Bandai Namco si FromSoftware investigheaza problemele de securitate

Nu uitati sa vedeti trailerul cu povestea jocului de la sfarsitul anului trecut:

Transportat in vremuri demult apuse, vei retrai Shattering, un razboi care a adus intunericul pe Taramurile dintre, initiat de foamea de putere a semizeilor. Vei lupta alaturi de generalul Radahn si de Malenia the Severed, dar nici macar acesti doi razboinici de neinvins nu au putut reunifica o lume atat de grav distrusa. A mai ramas o singura speranta: speranta ca un nou Lord Elden se va ridica si va ridica valul de umbre care a cazut peste domeniul Marika.

Asteptarea este aproape de sfarsit. in curand te vei aventura in Taramurile dintre si vei lupta sa devii Lordul Elden al acesteia. Fii pregatit, Tarnished, si pregateste-te sa revendici ceea ce soarta ti-a promis.

Elden Ring se lanseaza la nivel global pentru PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S si Xbox One la sfarsitul acestei luni, pe 24 februarie. Jocul ofera un upgrade gratuit la PS5 pentru jucatorii care achizitioneaza versiunea PS4 si suporta Smart Delivery pentru Xbox, permitand jucatorilor sa joace atat pe Xbox One, cat si pe Xbox Series X|S cu o singura achizitie.

Saptamana trecuta, au fost dezvaluite cerintele pentru PC ale jocului, dar la scurt timp dupa ce au fost publicate, cerintele de memorie au fost eliminate. De dragul completitudinii, am inclus inca o data cerintele minime:

CERINtELE MINIME PENTRU ELDEN RING:

  • OS: Win10, Win11
  • Procesor: Intel Core i5-8400 sau AMD Ryzen 3 3300X: Intel Core i5-8400 sau AMD Ryzen 3 3300X
  • Memorie: 12 GB RAM
  • Grafica: NVIDIA GeForce GTX 1060, 3 GB sau AMD Radeon RX 580, 4 GB
  • DirectX: versiunea 12
  • Stocare: 60 GB spatiu disponibil

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *