No Way Home devine al saselea film cu cele mai mari incasari din toate timpurile

No Way Home devine al saselea film cu cele mai mari incasari din toate timpurile, cu 1,8 miliarde de dolari

Marvel a avut o duminica de succes la Super Bowl, dupa ce a lansat noi trailere pentru viitoarele sale proiecte din show-ul Disney+ Moon Knight si Doctor Strange in the Multiverse of Madness, de Sam Raimi.

in timp ce lumea privea cu admiratie proiectele cu Benedict Cumberbatch si Oscar Isaac in rolurile principale, cel mai recent film din MCU a mai doborat un record la box office.

Dupa ce a depasit pragul de 1 miliard de dolari in urma cu cateva saptamani, Spider-Man: No Way Home, realizat de Sony si Marvel, si-a mai adaugat o pana la palarie, trecand de 1,8 miliarde de dolari in box office-ul mondial.

Aceasta cifra plaseaza No Way Home pe locul 6 in topul celor mai mari incasari din toate timpurile, fiind devansat doar de filme precum Avatar, Avengers: Endgame, Titanic, Star Wars: The Force Awakens si Avengers: Infinity War.

Citeste si: „A fost un mare succes”: Michael Keaton a fost vazut purtand un costum de Batman in fotografiile de pe platoul de filmare al filmului Batgirl

in SUA, Spider-Man: No Way Home a avut incasari de aproximativ 759 de milioane de dolari, ceea ce este la mica distanta de recordul de incasari interne al lui Avatar, de 760 de milioane de dolari.

Saptamana aceasta, filmul a adunat 11 milioane de dolari si 7,1 milioane de dolari in box office-ul international si, respectiv, in cel national, iar la modul in care se comporta filmul este foarte probabil ca ultima aventura a lui Peter Parker sa doboare recordul national detinut de Avatar.

in timp ce filmul continua sa aduca bani pentru Marvel si Sony, Peter Parker si echipa sa nu au reusit sa obtina prea multe nominalizari pentru viitorul sezon de premii.

in timp ce a ratat premiile BAFTA din cauza unui aspect tehnic, Spider-Man: Nici vorba de asa ceva a primit doar doua nominalizari la Oscaruri, chiar daca Marvel si Sony au facut o campanie intensa pentru ca filmul sa fie prezent in categorii precum Cel mai bun film si multe altele.

in cele din urma, desi ultimul film al lui Tom Holland din trilogia Spider-Man nu a creat prea multe valuri pentru premii, acesta inca detine un loc special in inimile multor fani MCU, iar acestia abia asteapta sa vada ce le-a pregatit Marvel dupa ce filmul a explorat multiversul ca niciodata pana acum.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *