No Mans Sky va functiona pe Steam Deck

No Mans Sky va functiona pe Steam Deck

Fondatorul Hello Games, Sean Murray, a impartasit imagini si detalii despre No Man’s Sky care va functiona pe viitorul Steam Deck.

PC-ul portabil va incepe sa fie livrat pe 28 februarie, iar o multime de jocuri au fost deja dezvaluite ca fiind compatibile cu dispozitivul portabil. Acum, Murray a detaliat modul in care cea mai noua actualizare a No Man’s Sky este compatibila cu Steam Deck.

Sentinel, cea mai recenta actualizare a jocului, aduce cu ea suportul complet pentru Steam Deck – care include controale tactile – iar Murray chiar a impartasit pe Twitter un scurt clip cu No Man’s Sky in actiune portabila.

No Man’s Sky arata 😍 pe Steam Deck

SENTINEL adauga suport complet, inclusiv controale tactile – gata de lansare

Sneak peek of it in action вќ¤пёЏ pic.twitter.com/Q8Y8mFGB6J

Actualizarea Sentinel aduce cu ea o revizuire a luptei, noi inamici, o inteligenta artificiala imbunatatita, noi misiuni, o expeditie exobiologica, mai multe arme noi, un camuflaj activ, un sediu Sentinel si un mech AI construibil. Actualizarea este, de asemenea, gratuita pe toate platformele, asa cum au fost si alte actualizari pentru No Man’s Sky.

Valve a anuntat recent ca fisierele referitoare la carcasa Steam Deck sunt publice si gratuite, astfel incat oricine poate imprima 3D skin-uri si accesorii pentru acesta. Trebuie mentionat ca este inca interzisa vanzarea acestor creatii ca forma de comert.

De asemenea, Murray a declarat recent ca No Man’s Sky nu este terminat „nici pe departe”, adaugand ca „la cate actualizari am facut de la lansare si la cate elemente de pe lista de lucruri pe care le-am bifat, lista noastra de lucruri care ne entuziasmeaza nu pare sa se scurteze niciodata”, desi Murray a explicat ca „avem tendinta de a nu vorbi despre ceea ce se afla pe aceasta lista in mod public”.

Referindu-se la joc ca la un tablou care nu este niciodata complet terminat, Murray a adaugat ca „imi place sa cred ca No Man’s Sky este un joc atat de mare incat trebuie sa pictam in linii mari”.

in alta ordine de idei, serviciul de streaming de anime Crunchyroll si-a facut in sfarsit loc pe Nintendo Switch, la cinci ani de la lansarea consolei.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *