No Mans Sky Sentinel Update adauga mech-uri inamice si revizuieste lupta

No Mans Sky Sentinel Update adauga mech-uri inamice si revizuieste lupta

No Man’s Sky primeste urmatoarea actualizare, intitulata Sentinel Update, care actualizeaza lupta, adauga un mech si multe altele.

Sentinel Update pentru No Man’s Sky este una mult mai axata pe lupta. Aceasta adauga o noua unealta Sentinel, Hardframe Battle Mech. Pe site-ul No Man’s Sky, Battle Mech-ul este descris ca fiind „puternic blindat”, dar „jetpack-ul sau de mare putere ii confera o mobilitate terifianta pe campul de lupta”.

„Aceasta unitate infricosatoare este desfasurata alaturi de fortele Sentinel si vine echipata cu o varietate de arme, inclusiv un aruncator de flacari cu plasma”.

in timp ce acest mech este conceput pentru a tine jucatorii sub control, jucatorii vor putea, de asemenea, sa lucreze cu propriile exomech-uri intr-un mod nou. Jucatorii vor putea sa instaleze un Minotaur AI Pilot in exomech-ul lor, ceea ce va permite mech-ului sa te urmareasca in timp ce explorezi, servind ca „un aliat puternic in lupta”. si mobilitatea in exomech a fost imbunatatita, de asemenea, cu o rata de intoarcere mai rapida si o camera de lupta dedicata.

Multi-unealta a primit o revizie a efectelor vizuale, incluzand noi proiectile si raze, flash-uri la gura tevii, efecte de iluminare, refractie, impacturi si multe altele. Iar lupta a fost mult imbunatatita, creand o „experienta mai rapida, mai variata si mai dinamica”. Setarile camerei au fost schimbate, sanatatea santinelelor, viteza si rata de tragere a armelor Traveller si Sentinal au fost modificate, iar indicatorii de lovitura, rumble si tremurul camerei au primit si ele modificari.

Actualizarea pentru No Man’s Sky aduce, de asemenea, suport nativ pentru Steam Deck, cu controale actualizate pentru a profita de inputul ecranului tactil.

Exista o gama imensa de alte caracteristici noi adaugate in aceasta actualizare, inclusiv o noua abilitate de camuflare, teleportarea a fost imbunatatita, o navigare mai buna a inamicilor si a creaturilor si multe altele in afara de acestea.

in alta ordine de idei, Nintendo si-a anuntat planurile de a inchide magazinele online Nintendo 3DS si Wii U in 2023. Ambele iteratii ale eShop-ului nu va vor mai permite sa adaugati fonduri prin intermediul unui card de credit incepand cu 23 mai 2022 si nu veti mai putea adauga fonduri prin intermediul unui card eShop incepand cu 29 august 2022. Magazinele online vor fi inchise complet la sfarsitul lunii martie 2023.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *