No Mans Sky revizuieste lupta si multe altele cu Sentinel Update

No Mans Sky revizuieste lupta si multe altele cu Sentinel Update

Lasa AI-ul sa preia volanul

No Man’s Sky a primit astazi o alta actualizare importanta din senin, numita Sentinel Update. Noul patch retuseaza lupta si inamicii Sentinel, precum si o noua Expeditie si multe altele.

Punctul nevralgic al actualizarii Sentinelilor este reprezentat de Sentinelii insisi. Apararea automata robotica a diferitelor planete este deranjanta, da. Dar actualizarea Sentinels Update pentru No Man’s Sky ii face sa fie un dusman ceva mai formidabil. Noul Hardframe Battle Mech poate folosi un jetpack in lupta, precum si un aruncator de flacari.

De asemenea, Sentinels primesc propriile posturi de control numite Pillars, care servesc drept forturi foarte bine pazite. Dronele de lupta grele se pot lansa, de asemenea, pentru a se ocupa de exploratorii enervanti, iar dronele Sentinel vor avea o gama mai larga de arme pe care sa le foloseasca in lupte. Dronele de reparatii se pot desfasura, de asemenea, si exista cateva batalii uriase in care puteti intra cu fortele Sentinel.

Exploratorii din No Man’s Sky primesc si ei cateva jucarii noi in aceasta actualizare, totusi. Mai multe Multi-tools pot fi transportate, iar mech-ul Minotaur a fost imbunatatit. Acesta din urma are chiar si o functie AI pe care o poti echipa acum, astfel incat sa te urmareasca si sa te ajute ca propriul tau BT.

Sunt incluse si mai multe caracteristici de calitate a vietii, cum ar fi warping mai rapid si sloturi mai mari pentru companion. Jucatorii cu placi grafice compatibile pe PC pot opta, de asemenea, pentru tehnologia NVIDIA Deep Learning Anti-Aliasing, sau DLAA, si Hello Games confirma No Man’s Sky va fi compatibil cu Steam Deck.

Este o alta actualizare mare de dupa lansare care se adauga la multitudinea de No Man’s Sky actualizari. Dar, la fel ca si cele anterioare, continua sa ma uimeasca modul in care acest joc ramane sustinut de-a lungul anilor. Noroc cu toti exploratorii care pleaca astazi sa lupte impotriva Sentinelilor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *