No Mans Sky primeste AMD FSR

No Mans Sky primeste AMD FSR, NVIDIA DLAA, suport nativ pentru Steam Deck

Dezvoltatorul No Man’s Sky, Hello Games, a lansat ieri o alta actualizare consistenta. Versiunea 3.8, cunoscuta si sub numele de Sentinel, adauga o multime de lucruri interesante, cum ar fi tovarasi si inamici robotici, un mech de lupta hardframe, imbunatatiri semnificative ale luptei in ceea ce priveste senzatiile si fluxul armelor si multe altele.

Cu toate acestea, notele de patch-uri au dezvaluit, de asemenea, cateva bunatati suplimentare pentru jucatorii de pe PC. Pentru inceput, Hello Games a adaugat suportul AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) pentru No Man’s Sky.

No Man’s Sky Sentinel devine robotizata in noua actualizare majora

Potrivit dezvoltatorului, No Man’s Sky castiga 30 de cadre pe secunda atunci cand se activeaza modul de performanta FSR la rezolutie 4K (preset High) cu un GPU Radeon RX Vega 56.

Utilizatorii NVIDIA puteau deja sa profite de DLSS, care a fost disponibil in No Man’s Sky inca de la actualizarea Prisms (versiunea 3.5, lansata in urma cu aproximativ opt luni). Totusi, DLSS din joc a fost actualizat acum la versiunea 2.3.0. Exista modalitati de a face acest lucru manual, desigur, dar este intotdeauna preferabil sa obtineti o implementare oficiala.

Apropo, asta nu este tot ce primesc posesorii de NVIDIA RTX cu acest patch. Odata cu actualizarea Sentinel, Hello Games a introdus si suportul DLAA. Ca un memento, DLAA inseamna Deep Learning Anti-Aliasing, implementat pentru prima data in MMORPG-ul Elder Scrolls Online de la Zenimax Online. Acest mod de antialiasing bazat pe AI este conceput pentru PC-urile care nu au nevoie de un spor de performanta din partea DLSS obisnuit; in acest caz, nu exista un proces de upscaling, deci este vorba in schimb de o imbunatatire a calitatii imaginii.

Iata cum puteti imbunatati calitatea AMD FSR in Dying Light 2

Nu in ultimul rand, cea mai recenta actualizare No Man’s Sky ofera suport nativ pentru Steam Deck. Dezvoltatorul nu a spus prea multe, in afara de faptul ca jocul a fost „optimizat special” pentru viitorul PC portabil realizat de Valve. De asemenea, acesta va profita de intrarea pe ecranul tactil al Steam Deck.

Ca un memento, Steam Deck se lanseaza oficial pe 25 februarie. Tot atunci veti putea citi impresiile noastre cu dispozitivul; ramaneti pe faza.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *