Nintendo Switch Sports va avea suport pentru AMD FSR

Nintendo Switch Sports va avea suport pentru AMD FSR

Viitorul Nintendo Switch Sports va dispune de suportul AMD FidelityFX Super Resolution, conform unor descoperiri recente.

Carl Pei face teasing pentru un telefon Nothing Phone alimentat de Snapdragon

a gasit o licenta interesanta de la Nintendo Switch Sports, enumera FidelityFX Super Resolution (FSR) pic.twitter.com/cfQKslK6Sg

Se pare ca FSR este integrat in versiunea Switch Sports a „agl”, una dintre bibliotecile de randare grafica de baza ale Nintendo. Aceasta biblioteca a fost folosita in trecut de multe jocuri first party (BotW, Odyssey, Splat, ACNH…).

Acest lucru ar putea indica faptul ca FSR ar putea fi utilizat in viitoarele titluri Nintendo.

Dupa cum au aratat lansarile recente precum Pokemon Legends Arceus si Shin Megami Tensei V, consola Nintendo Switch isi arata toate limitarile tehnice pentru jocurile open-world si semi-open-world, asa ca AMD FSR ar putea atenua cu siguranta unele dintre problemele observate in aceste jocuri. Ramane de vazut cum anume va fi folosita tehnologia AMD, dar este de netagaduit ca aceasta va aduce unele imbunatatiri foarte necesare.

Nintendo Switch Sports se lanseaza pe Nintendo Switch pe 29 aprilie la nivel mondial.

Leagana-te, loveste cu piciorul si fa-ti drum spre victorie cu o colectie de sporturi care te plaseaza direct in actiune! Joaca impreuna in persoana sau online cu familia si prietenii, sau provoaca concurenti prietenosi de aproape si de departe in noua iteratie a seriei clasice Wii Sports. Transforma-ti actiunile din lumea reala in miscari in joc cu ajutorul controllerelor Joy-Con si concureaza in sase sporturi, inclusiv fotbal, volei, bowling, tenis, badminton si Chambara (joc de sabie). Poti chiar sa folosesti un Joy-Con cu accesoriul Leg Strap inclus in versiunea fizica pentru a lovi mingea cu piciorul intr-o partida de fotbal! in plus, un al saptelea sport este planificat sa fie adaugat printr-o actualizare gratuita in aceasta toamna – pregateste-te pentru Golf!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *