Nintendo Switch se afla la jumatatea ciclului sau de viata si inca mai poate creste

Nintendo Switch se afla la jumatatea ciclului sau de viata si inca mai poate creste, spune Furukawa

in ciuda zvonurilor care sustin contrariul, ar trebui probabil sa evitati sa va tineti respiratia in ceea ce priveste lansarea Nintendo Switch Pro. in cadrul unei recente sesiuni de intrebari si raspunsuri din partea conducerii, Shuntaro Furukawa, directorul si presedintele reprezentantului Nintendo, nu a vrut sa comenteze cu privire la urmatoarea consola de jocuri, dar acesta este doar varful proverbialului iceberg. De asemenea, acesta a declarat ca Nintendo Switch se afla inca la jumatatea ciclului sau de viata si a pus bazele unei cresteri ulterioare care depaseste ciclul de viata conventional al consolei.

in acest moment, nu putem comenta despre urmatorul sistem de joc. S-a implinit al cincilea an de la lansarea Nintendo Switch, iar vanzarile totale de hardware au depasit 90 de milioane de unitati. Recunoastem ca sistemul se afla la jumatatea ciclului sau de viata. Lansarea Nintendo Switch – Model OLED a contribuit, de asemenea, la mentinerea ritmului de vanzari, iar acum le oferim consumatorilor trei modele de Nintendo Switch pentru a se potrivi stilurilor de joc si stilurilor de viata, precum si o gama larga de software. Prin aceasta, consideram ca a fost pusa o baza pentru o crestere care depaseste ceea ce am considerat anterior a fi un ciclu de viata hardware conventional. in ceea ce priveste urmatoarea consola de joc, luam in considerare multe lucruri diferite, dar in ceea ce priveste conceptul si calendarul de lansare, nu exista nimic pe care sa il putem impartasi in acest moment.

Cu alte cuvinte, este posibil sa nu existe un sistem de generatie urmatoare inca pentru cativa ani. Nintendo Switch a fost lansat la inceputul anului 2017, ceea ce inseamna ca Nintendo s-ar putea stradui sa il pastreze pana in 2027. Desigur, intre timp vor exista si alte revizuiri, iar una dintre ele ar putea ajunge in cele din urma sa fie putin mai puternica decat actualul Nintendo Switch. Pentru un hardware nou, insa, se pare ca urmeaza o asteptare lunga.

Piesele din Mario Kart 8 Booster Course Pass pot fi jucate chiar daca nu le detineti

in cadrul sesiunii de intrebari si raspunsuri a fost prezent si veneratul designer de jocuri Shigeru Miyamoto (oficial directorul reprezentant al Nintendo, Fellow), care a discutat despre viitorul film Super Mario.

Am asteptari mari pentru filmul de animatie CG Super Mario. De zeci de ani, abordarea noastra a fost aceea de a aduce zambete consumatorilor prin crearea fiecarui produs cu mare grija. De asemenea, si cu continutul vizual, dorim sa continuam sa cream continut care sa aduca zambete generatiilor de consumatori din intreaga lume. Am anuntat recent data de lansare a filmului, deoarece productia este tot mai aproape de finalizare. in continuare, dorim sa folosim in mod activ si alte IP-uri. Cu ajutorul continutului vizual, oamenii pot experimenta IP-ul Nintendo intr-o varietate de locuri, asa ca eu cred ca este bine sa avem o multime de continut care sa fie accesibil pentru cei care nu au un dispozitiv de joc dedicat. Cu toate acestea, dorim sa continuam sa realizam fiecare titlu cu grija, asa ca nu pot vorbi despre un numar specific. Vrem sa lucram cu sarguinta pentru a construi o oferta puternica.

in prezent, filmul Super Mario va fi lansat in cinematografe pe 21 decembrie, cu Chris Pratt in rolul lui Mario, Charlie Day in rolul lui Luigi, Seth Rogen in rolul lui Donkey Kong, Anya Taylor-Joy in rolul Printesei Peach si Jack Black in rolul lui Bowser.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *